Άρης: «Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Μάνου Γκαρθία (pics)

Άρης: «Πάτησε» Θεσσαλονίκη ο Μάνου Γκαρθία (pics)

Στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Άρη προσγειώθηκε ο Μάνου Γκαρθία.

Ποδοσφαιριστής του Άρη με κάθε επισημότητα είναι εδώ και σχεδόν ένα 24ωρο ο Μάνου Γκαρθία.

Οι «κίτρινοι» τα… έσκασαν για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό και προχώρησαν στην ακριβότερη μεταγραφική κίνηση της ιστορίας τους, δαπανώντας τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Διαβάστε επίσης: Οριστικά στον Ολυμπιακό ο Ιν-Μπέομ Χουάνγκ – Στην Ελλάδα την Τρίτη (12:30, 26/07) ο Κορεάτης χαφ

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης πριν από λίγη ώρα, όπου τον υποδέχτηκαν αρκετοί φίλαθλοι του Άρη. Ο Ισπανός αναμένεται να ολοκληρώσει μέσα στις επόμενες ώρες και τα τυπικά της υπόθεσης, προκειμένου να ενταχθεί άμεσα στις προπονήσεις του Άρη, ώστε να τεθεί και στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή. Όταν σε πληρώνουν, έχουν απαιτήσεις για σένα. Είμαι έτοιμος για αποδείξεις εντός γηπέδου. Μίλησα με τον Κουέστα και μου είπε τα καλύτερα. Έχω πολύ όρεξη για να ξεκινήσω τις προπονήσεις, θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Μπούργος αλλά θα το κάνω σύντομα», ανέφερε ο Γκαρθία στις πρώτες του δηλώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ