Αυτή είναι η… χρυσή προσφορά της ΑΕΚ σε Βίντα!

Αυτή είναι η… χρυσή προσφορά της ΑΕΚ σε Βίντα!

Η ΑΕΚ έχει καταθέσει... χρυσή πρόταση στον Ντομαγκόι Βίντα και εκείνος αναμένεται να απαντήσει άμεσα, με τις πιθανότητες για «happy end» να είναι πολλές.

Μια… ανάσα από την απόκτηση του Ντομαγκόι Βίντα βρίσκεται η ΑΕΚ, με την υπόθεση να έχει μπει στην τελική της ευθεία και ακόμα και μες την ημέρα μπορεί να προκύψουν οριστικές εξελίξεις, με τον Κροάτη στόπερ να δίνει την απάντηση του.

Διαβάστε επίσης: Έκπληξη στον ΠΑΟΚ με Κούρτιτς!

Η Ένωση μαζί με το πριμ υπογραφείς δίνει στον έμπειρο άσο κοντά στα 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ». Πρόκειται με διαφορά για το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα, ενώ στη συμφωνία προβλέπεται και οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Σε περίπτωση που δεν προκύψει ξαφνικά κάποια καλύτερη πρόταση για τον 33χρονο που έχει μείνει ελύθερος από την Μπεσίκτας, τότε το αργότερο μέχρι την Τρίτη ενδέχεται να πει το «ναι» και να έρθει για τις υπγραφές και τα τυπικά.

Όσον αφορά τις άλλες μεταγραφικές υποθέσεις, του Μπόγκνταν Πλάνιτς παραμένει ανοιχτό από τη στιγμή που ο Σέρβος δεν έχει υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του με τη Μακάμπι Χάιφα, την ώρα που οι πρωταθλητές Ισραήλ ακόμη δεν έχουν πλησιάσει καν την προσφορά Του Δικεφάλου (700.000 ευρώ ετησίως για τρία χρόνια).

Τέλος, εξετάζεται αρκετά σοβαρά και η περίπτωση του Όσκαρ Μινγκέθα, η οποία όμως παρουσιάζει πολλές δυσκολίες λόγω των αρχικών απαιτήσεων της Μπαρτσελόνα για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της (5 εκατ. ευρώ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ