Οριστικά στον Ολυμπιακό ο Ιν-Μπέομ Χουάνγκ – Στην Ελλάδα την Τρίτη (12:30, 26/07) ο Κορεάτης χαφ

Οριστικά στον Ολυμπιακό ο Ιν-Μπέομ Χουάνγκ – Στην Ελλάδα την Τρίτη (12:30, 26/07) ο Κορεάτης χαφ

Ο Ολυμπιακός έκλεισε οριστικά τη μεταγραφή του Ιν-Μπέομ Χουάνγκ και τον φέρνει αύριο (26/07) στην Ελλάδα για ιατρικά και υπογραφές.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ήδη ο Ιν-Μπέομ Χουάνγκ. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, είναι να έρθει στην Ελλάδα, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο που του έχουν ετοιμάσει οι πρωταθλητές Ελλάδος.

Η εκκρεμότητα αυτή θα ρυθμιστεί και τυπικά το μεσημέρι της Τρίτης (26/07). Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο Ολυμπιακός φέρνει στην Ελλάδα τον Χουάνγκ αύριο , με σκοπό να τελειώσει με κάθε επισημότητα τη μεταγραφή του. Ο Κορεάτης αναμένεται να προσγειωθεί στη χώρα μας στις 12:30 το μεσημέρι και εν συνεχεία θα ακολουθήσει η προβλεπόμενη διαδικασία (ιατρικά, εργομετρικά, υπογραφές), για να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Από τη στιγμή που η άφιξή του στην Ελλάδα συμπίπτει χρονικά και με τον επαναληπτικό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα, δεν αποκλείεται η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ιν-Μπέομ Χουάνγκ από τους Ερυθρόλευκους να γίνει ανήμερα του αγώνα με τους Ισραηλινούς. Αν και αυτό μικρή σημασία έχει, από τη στιγμή που θα «πέσουν» οι υπογραφές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κορέας δημοσίευσε βίντεο με την αναχώρηση του Χουάνγκ από το ξενοδοχείο της αποστολής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της ασιατικής χώρας και σημείωσε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί από κοντά εδώ κα δύο μήνες τον Χουάνγκ, έκανε πολύ προσεκτικές κινήσεις και με υπομονή κατάφερε να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή που σχεδόν είχε «κλείσει» η γερμανική Αουγκσμπουργκ και πολιορκούνταν από τη Λοριάν, αλλά και ομάδες από το MLS. Οπου έχει εξαιρετική φήμη, λόγω της επιτυχημένης παρουσίας του στους Vancouver Whitecaps, από όπου τον είχε αγοράσει η Ρούμπιν Καζάν.

Ο Χουάνγκ έχει ήδη πει το «ναι» στον Ολυμπιακό και θα υπογράψει συμβόλαιο 3 χρόνων, με ετήσιες απολαβές που αναμένεται να αγγίζουν το 1.000.000 €.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ