Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε τον Λούα Λούα!

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε τον Λούα Λούα!

Ακόμη μια μεταγραφή για τους Βοιωτούς.

Ακόμη μια μεταγραφική κίνηση για τον Λεβαδειακό, με τους Βοιωτούς να ανακοίνωνουν την Δευτέρα (25/7) την απόκτηση του του Καζένγκα Λούα-Λούα, αδερφό του παλαίμαχου επιθετικού του Ολυμπιακού, Λομάνα, ο οποίος κατέκτησε με τους ερυθρόλευκους ένα πρωτάθλημα Ελλάδος και ένα Κύπελλο, έχοντας σε 49 εμφανίσεις 9 γκολ και 5 ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και ο Λέιντνερ – Εμεινε εκτός αποστολής και έρχεται

Ο 31χρονος άσος φτάνει στην χώρα μας έχοντας αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Αγγλία και Τουρκία, τονώντας ποιοτικά την επιθετική γραμμή του Λεβαδειακού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Kazenga LuaLua.

Ο 31χρονος Αγγλο-Κογκολέζος εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών και θα φορά τη φανέλα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ με το νούμερο 25, αγωνιζόμενος στο Πρωτάθλημα της Super League.

Ξεκίνησε την καριέρα του στις ομάδες υποδομής της Newcaste, με τη φανέλα της οποίας έκανε και το επαγγελματικό του ντεμπούτο.

Στη συνέχεια έπαιξε στις Doncaster, Brighton, QPR, Sunderland και Luton στην Αγγλία, ενώ η τελευταία του ομάδα πριν τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ήταν η Gençlerbirliği στην Τουρκία.

Έχει 218 συμμετοχές με 19 γκολ και 22 ασίστ στην Championship, 44 συμμετοχές με 6 γκολ και 14 ασίστ στη League One, 19 συμμετοχές με τρία γκολ και τρεις ασίστ στο EFL Cup, 18 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ στο FA Cup, 7 συμμετοχές στην Premier League, 5 συμμετοχές και ένα γκολ στα Championship Play Offs, 5 συμμετοχές και ένα γκολ στο EFL Trophy, μία συμμετοχή με μία ασίστ στην Premier League 2 και 23 συμμετοχές με ένα γκολ και πέντε ασίστ στην 1.LIG, τη 2η κατηγορία της Τουρκίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ