Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και ο Λέιντνερ – Εμεινε εκτός αποστολής και έρχεται

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και ο Λέιντνερ – Εμεινε εκτός αποστολής και έρχεται

Ο 20χρονος φουλ μπακ έμεινε εκτός αποστολής για το φιλικό της Χάποελ με την Ραντνίσκι και ετοιμάζεται να έρθει στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό.

Ετοιμος να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είναι ο Ντόρον Λέιντνερ. Ο 20χρονος αριστερός φουλ μπακ έμεινε εκτός αποστολής για το φιλικό της Χάποελ Τελ Αβίβ με την Ραντνίσκι και ετοιμάζει τις… βαλίτσες του για να έρθει στην Αθήνα.

Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, η μεταγραφή του Ντόρον Λέιντνερ στον Ολυμπιακό είναι «κλεισμένη» και απομένουν πλέον τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα από τους Ερυθρόλευκους. Ο αποκλεισμός του από την αποστολή της Χάποελ Τελ Αβίβ για το φιλικό στη Σερβία αποτελεί ουσιαστικά προάγγελο για τη μετακίνησή του στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Διαβάστε επίσης: «Η ΑΕΚ κινείται για τον Πέριτσα της Μακάμπι Τελ Αβίβ» (vid)

Ο 20χρονος θα ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ και θα έρθει στην Ελλάδα, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους και να ανακοινωθεί από τους πρωταθλητές.

Μια μεταγραφή που θα ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ, με τον Ολυμπιακό να κάνει δικό του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Έναν πολύ ποιοτικό και ικανό αριστερό φουλ μπακ, που έχει τεράστιες δυνατότητες. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σύμφωνα την CIES Football, είναι ο δεύτερος καλύτερος (U20) ακραίος αμυντικός των πρωταθλημάτων που δεν ανήκουν στα πέντε κορυφαία της Ευρώπης!

Επίσης, σύμφωνα με την CIES, ο Λέιντνερ ήταν 7ος καλύτερος ποδοσφαιριστής που ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία των U20! Ενας εξαιρετικός μπακ, που καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά, βοηθώντας την ομάδα του τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Λέιντνερ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Χάποελ Τελ Αβίβ, με την οποία έχει πραγματοποιήσει συνολικά 57 συμμετοχές. Την περσινή σεζόν έπαιξε σε 26 παιχνίδια και είχε απολογισμό 1 γκολ και 4 ασίστ, με τον 20χρονο μπακ να κερδίζει με το σπαθί του μια θέση στην εθνική ομάδα του Ισραήλ (3 συμμετοχές).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ