«Ο Ολυμπιακός… έκλεψε Λέιντνερ από Σέλτικ και Ρέιντζερς» – Αποκάλυψη από τη Σκωτία

«Ο Ολυμπιακός… έκλεψε Λέιντνερ από Σέλτικ και Ρέιντζερς» – Αποκάλυψη από τη Σκωτία

Ο Ντορόν Λέιντνερ αποτέλεσε βασικό στόχο των δύο μεγάλων της Σκωτίας, αλλά ο Ολυμπιακός τους πρόλαβε και άρπαξε τον 20χρονο μπακ.

Ο Ντόρον Λέιντνερ φαίνεται πως είναι έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό! Ο νεαρός αριστερός μπακ έμεινε εκτός αποστολής για το φιλικό της Χάποελ Τελ Αβίβ με την Ραντνίσκι και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: «Ο Βίντα υπέγραψε με την ΑΕΚ για δύο χρόνια»

Ουσιαστικά η μεταγραφή του Ντόρον Λέιντνερ στον Ολυμπιακό είναι «κλεισμένη» και απομένουν πλέον τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα από τους Πειραιώτες.

Πρόκειται για μια μεταγραφή που θα ξεπεράσει τα 2 εκατ. ευρώ, με τον Ολυμπιακό να κάνει δικό του ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Και η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν ήταν αφού υπήρζε και σοβαρός ανταγωνισμός.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του Sky Sports, Λάιαλ Τόμας, οι πρωταθλητές Ελλάδας τον… έκλεψαν τόσο από τη Ρέιντζερς όσο και από τη Σέλτικ, αφού και οι δύο ομάδες της Γλασκώβης τον είχαν ψηλάσ τη λίστα τους, όμως οι Ερυθρόλευκοι τους χάλασαν τα σχέδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λέιντνερ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Χάποελ Τελ Αβίβ, με την οποία έχει πραγματοποιήσει συνολικά 57 συμμετοχές. Την προηγούμενη σεζόν κατέγραψε 26 συμμετοχές, μετρώντας 1 γκολ και 4 ασίστ, ενώ έχει σημειώσει και 4 εμφανίσεις με την εθνική ομάδα του Ισραήλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ