Αποκάλυψη-σοκ για Βίντα: Κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις!

Αποκάλυψη-σοκ για Βίντα: Κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις!

Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν ότι ο νέος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα, είχε επιλέξει την Αλ Ιτιφάκ πριν την Ενωση, αλλά κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις!

Είναι ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα που έχουν έρθει το φετινό καλοκαίρι στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και ο παίκτης που κάνει τους οπαδούς της ΑΕΚ ότι η ομάδα τους θα αποκτήσει ξανά μια άμυνα σοβαρή, που δεν θα… δωρίζει γκολ στους αντιπάλους και θα αποτελεί σημείο αναφοράς στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, η απόκτηση του Ντομαγκόι Βίντα, περί ου ο λόγος, έγινε λόγος σοβαρών αποκαλύψεων από την Τουρκία. Αποκαλύψεις που προκαλούν απορίες και προβληματισμό.

Συγκεκριμέμα, όπως επισημαίνεται σε εκτενές ρεπορτάζ της έγκυρης τουρκικής εφημερίδας «FANATIK», πριν πει το «ναι» στην ΑΕΚ, ο Βίντα είχε αποδεχθεί την προσφορά της Αλ-Ιτιφάκ και είχε δώσει τα χέρια για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία, με ένα συμβόλαιο αρκετά μεγαλύτερο από εκείνο που του προσέφερε η Ενωση. Σχεδόν διπλάσιο, το οποίο θα του απέφερε 3.000.000 € ετησίως. Εντούτοις η συμφωνία με τους Σαουδάραδες «έσπασε». Και ο λόγος ήταν σοβαρός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη από την Κροατία για τον μισθό του Βίντα στην ΑΕΚ (pic)

Οπως αποκαλύπτει η FANATIK, λοιπόν, επικαλούμενη επίσημες πηγές της Αλ-Ιτιφάκ, οι Αραβες διαπίστωσαν πρόβλημα στο γόνατο του Βίντα μετά τις ιατρικές εξετάσεις που έλαβαν. «Ο γιατρός του συλλόγου παρατήρησε κάτι στο γόνατο του Βίντα και δεν ήταν 100% σίγουρως ιατρικώς. Για αυτόν τον λόγο πρότεινε ο παίκτης να κάνει λεπτομερείς εξετάσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Και συνεχίζει αποκαλύπτοντας την αντίδραση του Κροάτη κεντρικού αμυντικού, αλλά και την… ελαστικότητα της ΑΕΚ στο θέμα: «Ο Βίντα ήθελε να κάνει το νέο ιατρικό τσεκ στη Βοσνία, κάτι που δεν δεν αποδέχθηκαν οι διοικούντες την Αλ Ιτιφάκ. Στην αντίπερα όχθη, η ΑΕΚ ανταποκρίθηκε θετικά σε αυτό το αίτημα του Κροάτη ποδοσφαιριστή και η μεταγραφή προχώρησε»!

Οι πληροφορίες των Τούρκων, οι οποίοι είχαν την καλύτερη ενημέρωση στην υπόθεση του Βίντα και ήταν εκείνοι που αποκάλυψαν και την τελική συμφωνία με την ΑΕΚ, προκαλούν προβληματισμό, ωστόσο φαίνεται ότι στην Ενωση είναι σίγουροι πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο παίκτης στο γόνατο, δεν είναι κάτι που προκαλεί ανησυχία. Και για αυτό η μεταγραφή ολοκληρώνεται με κάθε επισημότητα.

Μάλιστα, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στην οικογένεια του Βίντα, η οποία σχεδόν… ανακουφίστηκε με την αρνητική τροπή που πήρε η μεταγραφή του στην Αλ-Ιτιφάκ, καθώς η σύζυγός του δεν ήθελε να μετακομίση στη Σαουδική Αραβία. Με την ΑΕΚ να κερδίζει το «ναι» του παίκτη.

Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΑ

Σε αυτό το σημείο, έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε κάτι σημαντικό, το οποίο πηγαίνει κόντρα σε αυτά που αναφέρουν οι Τούρκοι και οι Σαουδάραβες. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του ο Βίντα δεν είχε ποτέ σοβαρό τραυματισμό. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και στη διάρκεια της περσινής παρουσίας του στην Μπεσίκτας είχε συνολικά 31 συμμετοχές και 2.725 αγωνιστικά λεπτά. Βεβαίως, έχασε 14 παιχνίδια λόγω προβλημάτων, αλλά κανένα εξ αυτών δεν αφορούσε τραυματισμό στο γόνατο.

Ο 33χρονος Βίντα έχει αγωνιστεί σε συνολικά 490 παιχνίδια στην καριέρα του σε επίπεδο  συλλόγων και σε πάνω από 150 παιχνίδια σε επίπεδο εθνικών ομάδων, καθώς έχει διατελέσει διεθνείς σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της Κροατίας! Με λίγα λόγια, δείχνει ότι είναι παίκτης που δεν έχει σοβαρά προβλήματα στην καριέρα του. Και μένει να φανεί στο γήπεδο ποιος θα έχει δίκιο τελικά. Η ΑΕΚ που τον απέκτησε ή η Αλ-Ιτιφάκ που τον έκοψε, ανακαλύπτοντας πρόβλημα στο γόνατο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ