Ο Λέιντνερ αποχαιρέτησε τη Χάποελ και ανακοινώνεται στον Ολυμπιακό

Ο Λέιντνερ αποχαιρέτησε τη Χάποελ και ανακοινώνεται στον Ολυμπιακό

Ο Ντορόν Λέιντνερ που έκλεισε στον Ολυμπιακό, με μήνυμα του στο Instagram, αποχαιρέτησε τη Χάποελ Τελ Αβίβ

Ο Ντορόν Λέιντνερ βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός μπακ από το Ισραήλ έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες και είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η απόκτηση του από τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι τον αγοράζουν από τη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Ο 20χρονος αμυντικός μάλιστα μια μέρα μετά την άφιξη του στην Ελλάδα για τους Πειραιώτες αποχαιρέτησε την ομάδα από το Ισραήλ και τους φιλάθλους της με ανάρτηση του στα social media.

Συγκεκριμένα, ο Λέιντνερ ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους του συλλόγου για όσα έζησε, ενώ τόνισε ότι ήταν ένα τεράστιο προνόμιο να αγωνίζεται για τη Χάποελ και τον κόσμο της.

Αναλυτικά το μήνυμα του Λέιντνερ: 

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που μοιράστηκαν μαζί μου τα αποδυτήρια, που με βοήθησαν και με καθοδήγησαν όταν το χρειαζόμουν, την προπονητική ομάδα, τη διοίκηση και τους ιδιοκτήτες που με εμπιστεύτηκαν με απίστευτο τρόπο και ένα τεράστιο ευχαριστώ στους καλύτερους φιλάθλους που υπάρχουν στο Ισραήλ. Ήταν τεράστιο προνόμιο να παίζω για εσάς, να νιώθω τις δυνάμεις σας σε κάθε παιχνίδι, είστε καταπληκτικοί και… πάμε Χάποελ. Ευχαριστώ για όλα Χάποελ Τελ Αβίβ»

Δείτε την ανάρτηση του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ