Παναθηναϊκός: Το μεσημέρι της Παρασκευής (29/7) η άφιξη του Σποράρ

Παναθηναϊκός: Το μεσημέρι της Παρασκευής (29/7) η άφιξη του Σποράρ

Το μεσημέρι της Παρασκεύης (29/7) αναμένεται να «πατήσει» Ελλάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Άντραζ Σποράρ.

Την Παρασκευή (29/7) το μεσημέρι θα βρεθεί στην χώρα μας, ο Άνταζ  Σποράρ προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα αναμένεται να βρίσκεται στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 15:15 και θα έρθει στη χώρα μας μέσω Μαδρίτης. Με την έλευση του στην Αθήνα θα πάει για εξετάσεις και εργομετρικά τεστ ενώ αν όλα πάνε καλά στην συνέχεια την «σκυτάλη» θα πάρουν οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις.

Διαβάστε επίσης: Οι «εργοστασιακές ρυθμίσεις»

Ο Σποράρ αποκτήθηκε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον Γενάρη του 2020, με τους Πορτογάλους να δίνουν 6.000.000 ευρώ στην Σλόβαν Μπρατισλάβας. Παρόλα αυτά, οι ελάχιστες εμφανίσεις που πραγματοποίησε ήταν μέτριες και δεν δικαιολόγησαν ποτέ τα χρήματα που ξόδεψε η πορτογαλική ομάδα, με αποτέλεσμα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να δοθεί δύο φορές δανεικός.

Το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2020-2021 στην Μπράγκα, με την οποία είχε 21 συμμετοχές, με 3 γκολ και 1 ασίστ και πέρσι στη Μίντλεσμπρο, με τον Σλοβένο επιθετικό να πραγματοποιεί 37 συμμετοχές, με 8 γκολ και 2 ασίστ.

Πλέον ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, με τον 28χρονο να μετράει αντίστροφα για την άφιξή του στην Ελλάδα και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ