Προχωράει για στόπερ ο Άρης – Αρέσει ο Μπαζούρ (Vid)

Προχωράει για στόπερ ο Άρης – Αρέσει ο Μπαζούρ (Vid)

Ο Άρης μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Μπράμπετς κινείται για την απόκτηση ακόμη ενός στόπερ από το πάνω ράφι και η περίπτωση του Μπαζούρ αρέσει στον Μπούργος.

Ο Άρης έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, ολοκληρώνοντας μερικές σπουδαίες μεταγραφές και δείχνοντας πως είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Ο Θοδωρής Καρυπίδης, ο Χερμάν Μπούργος και οι συνεργάτες τους προχωρούν με γοργούς ρυθμούς τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν και επόμενος στόχος είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Μετά την επέκταση του συμβολαίου του Γιάκουμπ Μπράμπετς μέχρι το 2025, ο Άρης φουλάρει για τον back up στόπερ, αφού αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

Οι κίτρινοι σκοπεύουν να αποκτήσουν και κεντρικό αμυντικό υψηλού επιπέδου, ενώ στη λίστα βρίσκεται το όνομα του Ρίτσεντλι Μπαζούρ. Ο 26χρονος Ολλανδός που είναι ελεύθερος από την Φίτεσε μετά από μια καλή σεζόν με 45 συμμετοχές, 2 γκολ και 4 ασίστ είναι μια περίπτωση που αρέσει, όμως είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για τον παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν του Μπαζούρ, που είναι και διεθνής 6 φορές με την εθνική Ολλανδίας, οι κίτρινοι εξετάζουν ακόμη 2-3 περιπτώσεις αμυντικών και θα ήθελαν να κλείσουν τη μεταγραφή το συντομότερο για να είναι ο παίκτης που θα έρθει διαθέσιμος και για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ