Άλλη εντεκάδα ετοίμαζε ο Μαρτίνς για τη Μακάμπι – Τι συνέβη με τον Κούντε

Άλλη εντεκάδα ετοίμαζε ο Μαρτίνς για τη Μακάμπι – Τι συνέβη με τον Κούντε

Βασικός μέχρι την Τετάρτη το πρωί ο Καμερουνέζος- Πότε έμαθε ότι δεν παίζει

Πολλά και διάφορα από το βράδυ της Τετάρτης για τον Ολυμπιακό. Πολύ μεγαλύτερα από όσα έγιναν πια στο Φάληρο σε αυτή την σοκαριστική ήττα από την Μακάμπι που μοιάζει να άνοιξε τον Ασκό του Αιόλου προκαλώντας μεγάλες αλλαγές.

Παρά ταύτα μιας και οι πληροφορίες είναι διαδοχικές; Αξίζει μια αναφορά σε μια ιστορία που κυκλοφορεί κάτω από το… radar. Αυτή με πρωταγωνιστή τον Πιέρ Κούντε που με τον Πέδρο Μαρτίνς απλά δεν είναι γραφτό του.

Από την περασμένη Παρασκευή που ξεκίνησε η προετοιμασία για τη ρεβάνς με τους Ισραηλινούς, ο Καμερουνέζος ήταν «μέσα» σε όλες τις δοκιμές του τεχνικού τιμ. Σε όλες τις ασκήσεις τακτικής. Σε όλες τις επιμέρους οδηγίες.

Όλη η ομάδα είχε καταλάβει ότι προορίζεται για βασικός και τρόπον τινά για την βασική έκπληξη που επιφυλάσσει ο Μαρτίνς στον Μπαράκ Μπαχάρ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην βραδινή προπόνηση της Τρίτης με εντολή του κόουτς ο Κούντε ανάλαβε στην προπόνηση να εκτελέσει και πολλές από τις «στημένες» μπάλες μαζί με τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Ενώ λοιπόν ο Καμερουνέζος «κοιμήθηκε» το βράδυ της Τρίτης… βασικός; Ξύπνησε την Τετάρτη το πρωί (ξανά) αναπληρωματικός. Τον κάλεσε κάποια στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς και του είπε πως τελικά επέλεξε για το αρχικό σχήμα τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ποιος ο λόγος; Πιθανότατα ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που επίσης προορίζονταν για βασικός αλλά το πρωί της Τετάρτης αντιμετώπισε έναν μυϊκό τραυματισμό. Είχε κατά νου να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 ο Πορτογάλος. Με Κανέ-Κούντε στη μεσαία γραμμή.

Με Μασούρα, Ζινκερνάγκελ και Αμπουμπακάρ στην τριάδα των μεσο-επιθετικών. Και τον Τικίνιο στην κορυφή. Ο τραυματισμός του Αμπουμπακάρ λοιπόν φαίνεται πως άλλαξε συνολικά την ιδέα του. Κάτι που εκ του αποτελέσματος φυσικά δεν χωρά καμία συζήτηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ