Με την φανέλα του Παναθηναϊκού ο Σποράρ (pic)

Με την φανέλα του Παναθηναϊκού ο Σποράρ (pic)

Ο Άντραζ Σπόραρ έβγαλε τις πρώτες του φωτογραφίες με την πράσινη φανέλα.

Ο Άντραζ Σπόραρ λίγη ώρα μετά την άφιξη του στην χώρα μας, μετέβει στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκεί όπου μάλιστα έβγαλε και τις πρώτες του φωτογραφίες με την φανέλα της νέας του ομάδας.

Να θυμίσουμε πως ο Σλοβένος φορ έχει δικαίωμα συμμετοχής στα προκριματικά, αρχής γενομένης από την πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Σλάβια Πράγας την άλλη Πέμπτη εκτός έδρας.

Διαβάστε επίσης: «Σε διαπραγματεύσεις Ολυμπιακός – Λεβάντε για τον Ένις Μπάρντι» (vid)

Ο Σπόραρ αποκτήθηκε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον Γενάρη του 2020, με τους Πορτογάλους να δίνουν 6.000.000 ευρώ στην Σλόβαν Μπρατισλάβας. Παρόλα αυτά, οι ελάχιστες εμφανίσεις που πραγματοποίησε ήταν μέτριες και δεν δικαιολόγησαν ποτέ τα χρήματα που ξόδεψε η πορτογαλική ομάδα, με αποτέλεσμα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να δοθεί δύο φορές δανεικός.

Το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2020-2021 στην Μπράγκα, με την οποία είχε 21 συμμετοχές, με 3 γκολ και 1 ασίστ και πέρσι στη Μίντλεσμπρο, με τον Σλοβένο επιθετικό να πραγματοποιεί 37 συμμετοχές, με 8 γκολ και 2 ασίστ.

Πλέον ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με την φανέλα του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να ευελπιστούν πως βρήκαν τον ποδοσφαιριστή σημείο αναφοράς στην επιθετική γραμμή της ομάδας.

Δείτε τον Σποράρ με την φανέλα του Παναθηναϊκού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ