Η μάχη για Μπάρντι, ο «έτοιμος» Αμούζου και η σούπερ πρόταση για Λάρσον

Η μάχη για Μπάρντι, ο «έτοιμος» Αμούζου και η σούπερ πρόταση για Λάρσον

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για να τελειώσει τη μεταγραφή του Μπάρντι, έχει «δεμένο» τον Αμούζου και βλέπει το... πολυβόλο από τη Σουηδία.

Ο Ολυμπιακός κινείται σε όλα τα επίπεδα. Κινείται με σκοπό να κλείσει άμεσα όλες τις υποθέσεις που τον απασχολούν. Υποθέσεις μεταγραφικές, όπως βεβαίως και το ζήτημα του προπονητή, στο οποίο αναφέρθηκε ήδη to10.gr και για το οποίο αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις έως τη Δευτέρα. Με τον νέο προπονητή να αναλαμβάνει το συντομότερο δυνατό. Με σκοπό να υπάρξει αλλαγή και συνέχεια και στο χτίσιμο της νέας ομάδας. Κομμάτι της ομάδας  είναι εξαιρετικά πιθανό να είναι και ο Ενίς Μπάρντι.

Σημαντική σημείωση: Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον Μπάρντι όλο τον χρόνο. Και τον παρακολουθεί στενά. Εκανε αποστολή στην Ισπανία, τον είδε από κοντά με τη Λεβάντε. Τον είδε στα παιχνίδια της εθνικής Βορείου Μακεδονίας. Εχει αναλυτικό φάκελο με όσα έκανε μέσα στη χρονιά, αλλά και σε όλη την καριέρα του. Και έχει πλήρη εικόνα για όσα μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο και πώς μπορεί να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλες εκπλήξεις στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του to10.gr, ο Ολυμπιακός κινείται μεθοδικά στην υπόθεση, ώστε να την ολοκληρώσει με θετικό πρόσημο. Μια υπόθεση που δεν είναι εύκολη, αλλά έχει φτάσει σε σημείο ώστε οι Ερυθρόλευκοι να μπορούν να μιλήσουν με αισιοδοξία. Οι επαφές με τη Λεβάντε για την αγορά του Μπάρντι είναι δύσκολες. Καθώς η ισπανική ομάδα έχει κι άλλες προσφορές στα χέρια της και παίζει… καθυστερήσεις.

Συζητήσεις υπάρχουν και με την πλευρά του Μπάρντι, χωρίς ακόμη να υπάρχει οριστική συμφωνία. Με τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο, να είναι θετικός. Και τον Ολυμπιακό να συζητάει σε δύο ταμπλό, ώστε να φέρει την υπόθεση σε επίπεδο να κλείσει το συντομότερο δυνατό. Για την ιστορία, ο ίδιος ο παίκτης δεν δέχθηκε πριν λίγες ημέρες να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ευχαρίστησε, αλλά το θέμα δεν προχώρησε.

ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΜΟΥΖΟΥ

Μια υπόθεση στην οποία είχαμε αναφερθεί εκτενώς πριν από λίγες ημέρες, είναι πιο προχωρημένη από όσο περίμεναν κάποιοι. Για την ακρίβεια, ο Ολυμπιακός έχει φτάσει στο σημείο να μπορεί να ελέγχει την περίπτωση του Φρανσίς Αμούζου. Ο 22χρονος εξτρέμ της Αντερλεχτ αποτελεί στόχο των Ερυθρόλευκων εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, αλλά αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι έχει βρει τρόπο να την ολοκληρώσει εάν το επιθυμεί. Η αναποφασιστικότητα του Μαρτίνς για τον Βελγο-γκανέζο ακραίο επιθετικό προκάλεσε κάποιες περισσότερες δυσκολίες, αλλά υπάρχει πεποίθηση ότι η μεταγραφή μπορεί να γίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι το μεγάλο φαβορί για προπονητής στον Ολυμπιακό

Μένει να φανεί εάν ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει να αποκτήσει τώρα τον Αμούζου, εντείνοντας τις επαφές, που «έτρεξε» ο Ενροτέ ή εάν θα περιμένει την πρόσληψη του νέου προπονητή. Ή εάν θα αναζητήσει κάποια επιπλέον λύση, που ίσως θεωρηθεί καλύτερη. Προς παρόν, πάντως, οι Πειραιώτες έχουν την καλύτερη άποψη για τον νεαρό εξτρέμ, ο οποίος παρότι αγωνίστηκε 81 λεπτά στην πρόσφατη νίκη της Αντερλεχτ επί της Οστάνδης, στην πρεμιέρα του βελγικού πρωταθλήματος, μπορεί να αποχωρήσει. Για την  ιστορία, ο Αμούζου έχει 157 συμμετοχές, 17 ασίστ και 16 γκολ με τη φανέλα της βελγικής ομάδας.

Η ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΑΡΣΟΝ

Μία άλλη εξαιρετική περίπτωση που έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και εξετάζεται με προσοχή, είναι αυτή του Τζόρνταν Λάρσον. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι ενημερώθηκαν για τη… διαθεσιμότητα του 25χρονου (20/06/1997) και το όνομά του δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. Ο γιος του μεγάλου Χένρικ Λάρσον συνεχίζει στα χνάρια του, χωρίς να είναι κλασικός επιθετικός περιοχής όπως ο πατέρας του.

Ο Λάρσον ο νεότερος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τη Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία τον είχε αποκτήσει έναντι 4.000.000 € το 2019. Ο Σουηδός all around επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την απόφαση της UEFA για τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι και αποχώρησε από τη Μόσχα. Και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να δελεάζονται από την πρόταση, καθώς έχουν γνώση της ποιότητας και των δυνατοτήτων του παίκτη.

Ο Λάρσον, είναι ένας σύγχρονος… πολυθεσίτης επιθετικός. Αγωνίζεται ως σέντερ φορ, αλλά σε μεγάλο διάστημα της καριέρας του έχει αγωνιστεί και στα άκρα, ειδικά δεξιά ή σε ρόλο δεύτερου επιθετικού, λόγω ταχύτητας, ύψους (1.75 μ.) και εξαιρετικής τεχνικής κατάρτισης. Ηδη η Σέλτικ, η ομάδα που ανέδειξε τον πατέρα του, έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον, ωστόσο λέγεται ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Και ειδικά εάν επιβεβαιωθεί ότι ο Τικίνιο με τον Χασάν θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους, τότε δεν αποκλείεται η προοπτική του 25χρονου επιθετικού να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ