«Προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με Καγιέχα»

«Προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με Καγιέχα»

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 44χρονο Ισπανό προπονητή, Χαβιέ Καγιέχα.

Ο Ολυμπιακός κινείται για την πρόσληψη νέου προπονητή, μετά τον αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα, με αυτό του Χαβιέ Καγιέχα, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, να είναι ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα των ανθρώπων του πειραϊκού συλλόγου.

Οι Άγγλοι το βράδυ της Παρασκευής (29/7) επιβεβαίωσαν το σχετικό ρεπορτάζ του «10» και μάλιστα υπήρξε δημοσίευμα, που θέλει τον Ολυμπιακό να είναι σε προχωρημένες επαφές με τον πρώην προπονητή των Βιγιαρεάλ και Αλαβές, ώστε να αντικαταστήσει τον Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις παντού στον Ολυμπιακό: Ο Μπουανγκά, το Λος Άντζελες και οι Σεμέδο-Τικίνιο (Vids)

«Προχωρημένες συζητήσεις του Ολυμπιακού με Καγιέχα», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Βρετανοί στο ρεπορτάζ τους για τον 44χρονο τεχνικό.Ο Ισπανός πριν από λίγες ημέρες είχε συμφωνήσει σε όλα να αναλάβει την Αλ-Σαμπάμπ από τη Σαουδική Αραβία με ηγεμονικό συμβόλαιο, αλλά αρνήθηκε να υπογράψει όταν οι Σαουδάραβες άλλαξαν τα δεδομένα για τον αριθμό των βοηθών του.

Το deal χάλασε οριστικά και παραμένει στην αγορά, με το όνομα του, όπως διαβάσατε στο «10», να έχει πέσει στο τραπέζι του Ολυμπιακού και να εξετάζεται από τους Πειραιώτες. Δεν είναι, όμως, ο μοναδικός, με τους Ερυθρόλευκους, παρά τα όσα αναφέρουν στην Αγγλία, να εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις προπονητών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ