Σενάριο για ΑΕΚ και Πάολο Φερνάντεθ

Σενάριο για ΑΕΚ και Πάολο Φερνάντεθ

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ φαίνεται πως έχει μπει ο Πάολο Φερνάντεθ του Βόλου

Η ΑΕΚ μπορεί να έχει ως προτεραιότητα να καλύψει τα κενά στην άμυνα της, όμως δεν μένει εκεί, καθώς κοιτάζει κι άλλες περιπτώσεις για να ενισχυθεί.

Μια από αυτές είναι και ο Πάολο Φερνάντεθ του Βόλου, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ένωσης, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα του παρουσιάζει τον Πάολο Φερνάντεθ ως παίκτη που κοιτάζει η ΑΕΚ, έχοντας μάλιστα οι δυο ομάδες ξεκινήσει συζητήσεις για την απόκτηση του.

Ο Φερνάντεθ είναι ένας ποδοσφαιριστής με χαρακτηριστικά παρόμοια με του Ορμπελίν Πινέδα και όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Ένωση, θέλει να τον αποκτήσει ώστε να συνεργαστούν οι δυο ποδοσφαιριστές.

Απ’ εκεί και έπειτα, ο Ισπανός χαφ παρά την ηλικία του, έχει την πορεία του, καθώς ξεκίνησε στις ακαδημίες της Σαραγόσα και το 2013 αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία ανήκε μέχρι το 2019.

Το 2016/17 τα πήγε εξαιρετικά στην Premier League 2 με την Β’ ομάδα της Σίτυ, σημειώνοντας 26 συμμετοχές και 11 γκολ.

Στη συνέχεια αποκτήθηκε ως δανεικός στην Μπρέντα έκανε καταπληκτική σεζόν την περίοδο 2017/18 με 33 συμμετοχές και 2 γκολ στην Eredivisie, ενώ τη σεζόν 2019-20 παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Περούτζια και εκεί υπέστη κάταγμα στην κνήμη τον Δεκέμβριο του 2019, ένας σοβαρος τραυματισμός που τον άφησε εκτός δράσης περίπου για ένα χρόνο.

Η Σίτυ στη συνέχεια τον αποδέσμευσε και την επόμενη σεζόν (2020/21) επέστρεψε στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στην Καστεγιόν, ομάδα Β΄ κατηγορίας, με την οποία είχε 12 συμμετοχές και 1 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ισπανίας.

Ο Βόλος τον απέκτησε στη συνέχεια, κάνοντας ένα δυνατό «restart» στην καριέρα του, με την χρονιά που ολοκληρώθηκε να βρίσκεται μέσα στους κορυφαίους της ομάδας της Μαγνησίας με 30 συμμετοχές και 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ