Η πρώτη αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Η πρώτη αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Στον Πειραιά θέλουν να κάνουν δύο αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα πριν τα παιχνίδια με τη Σλόβαν και η μία εξ αυτών έχει ήδη αποφασιστεί.

Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ο Ολυμπιακός έστειλε στην UEFA τη λίστα του για τα παιχνίδια του Γ’ προκριματικού γύρου του Europa League, με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Λίστα που περιλάμβανε δύο νέα πρόσωπα σε σχέση με τις αναμετρήσεις κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα (Χουάνγκ, Ροντρίγκες), αλλά και αρκετούς ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός.

Συγκεκριμένα, στη λίστα που έστειλαν οι Ερυθρόλευκοι στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, δεν υπάρχουν τα ονόματα των Ογκμουντουρ Κρίστινσον, Αμπουμπακάρ Καμαρά (θλάση), Ουσεϊνού Μπα, Αχμέντ Χασάν, Γκονζάλο Αβιλα, Μπαντουγκού Φαντιγκά, Λεονάρντο Κούτρη, Αβραάμ Παπαδόπουλου και του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος του συλλόγου, Ντορόν Λάιντνερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο, στον Πειραιά έχουν αποφασίσει ήδη τη μία αλλαγή που θα κάνουν και η οποία θα δηλωθεί έως την Τετάρτη 4 Αυγούστου, παραμονή του πρώτου αγώνα με τη Σλόβαν. Και αυτή δεν είναι άλλη από τον Λάιντνερ. Ο οποίος αναμένεται να μπει κανονικά θέση στη λίστα και να είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια με τους Σλοβάκους.

Επιπλέον, ο Ολυμπιακός εμφανίζεται αποφασισμένος να κάνει χρήση και των δύο αλλαγών που έχει δικαίωμα να πραγματοποιήσει έως και 24 ώρες πριν την πρώτη αναμέτρηση. Με τη διαφορά ότι δεν αναμένεται να μπει στη λίστα κάποιος παίκτης που είναι ήδη ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, αλλά ένα νέο μεταγραφικό απόκτημα.

Δεν είναι μυστικό ότι οι Ερυθρόλευκοι κινούνται δυναμικά για την απόκτηση εξτρέμ και επιτελικού μέσου, με τις περιπτώσεις των Φράνσις Αμούζου, Ενίς Μπάρντι και Τζόρνταν Λάρσον να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος. Και να υπάρχουν ήδη επαφές για να πραγματοποιηθεί άμεσα κάποια από αυτές τις κινήσεις.

Ταυτόχρονα, βεβαίως, με την προσθήκη του νέου προπονητή. Ο οποίος αναμένεται να αποφασιστεί οριστικά τη Δευτέρα. Με τον Κάρλος Κορμπεράν να έχει προβάδισμα, έναντι του Χάβι Καγιέχα και των υπόλοιπων υποψηφίων. Τουλάχιστον προς το παρόν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ