ΑΕΚ: «Πάτησε» Ελλάδα ο Βίντα

ΑΕΚ: «Πάτησε» Ελλάδα ο Βίντα

Ο Ντομαγκόι Βίντα έφτασε το απόγευμα της Παρασκεύης (29/7) στην χώρα μας προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Στην χώρα μας για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (29/7), ο Ντομαγκόι Βίντα.

Ο 33χρονος Κροάτης διεθνής αμυντικός έφτασε στην Αθήνα με ιδιωτική πτήση και φυσικά απ’ ευθείας από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και τα Σπάτα θα μεταβεί στο ξενοδοχείο για να ξεκουραστεί μιας και αύριο το πρόγραμμά, περιλαμβάνει τις απαραίτητες ιατρικές εξτάσεις και φυσικά στην συνέχεια θα πάρουν την «σκυτάλη» οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις.

Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο μάνατζερ που «αλλάζει» τον Παναθηναϊκό (vids)

Όσον αφορά για το πότε θα πιάσει… δουλεία, αυτό αναμένεται να γίνει την Δευτέρα (1/8), όταν και θα βρεθεί στα Σπάτα εκεί θα ‘χει και την πρώτη του γνωριμία με τον Ματίας Αλμέιδα, τους συνεργάτες του και τους νέους του συμπαίκτες.

Υπενθυμίζεται πως Βίντα έχει διαγράψει μία αξιόλογη καριέρα αγωνιζόμενος στις Λεβερκούζεν (9 συμμ.), Ντινάμο Ζάγκρεμπ (68 συμμ., 8 γκολ), Όσιγιεκ (90 συμμ., 6 γκολ), Ντινάμο Κιέβου (160 συμμ., 13 γκολ), με τελευταία του ομάδα να είναι η Μπεσίκτας, από την οποία έμεινε ελεύθερος μετά 4,5 χρόνια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ