AS: «Προτεραιότητα του Ολυμπιακού ο Κορμπεράν»

AS: «Προτεραιότητα του Ολυμπιακού ο Κορμπεράν»

Η έγκυρη «ΑS» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει προπονητή μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι και πως ο Κάρλος Κορμπεράν είναι ο Νο. 1 στόχος των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από τη Μακάμπι Χάιφα στο Καραϊσκάκη και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League κινείται για την πρόσληψη νέου προπονητή. Ο αποκλεισμός και κυρίως ο τρόπος που ήρθε, φέρνει τον Πέδρο Μαρτίνς μακριά από το λιμάνι μετά από μια τετραετία και τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται για μια σειρά από μεγάλες αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Το πρώτο μέλημα των ανθρώπων των ερυθρόλευκων είναι ο νέος προπονητής, μιας και ο Ολυμπιακός δεν έχει χρόνο για χάσιμο, αφού την ερχόμενη Πέμπτη αντιμετωπίζει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Για αυτό τον λόγο ο Ολυμπιακός δουλεύει μια σειρά από περιπτώσεις για την άκρη του πάγκου του τις τελευταίες ώρες. Το πρώτο όνομα που έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό είναι αυτό του Κάρλος Κορμπεράν και σύμφωνα με όσα αναφέρουν και στην Ισπανία αποτελεί προτεραιότητα για τους πρωταθλητές.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «AS», ο 39χρονος Ισπανός προπονητής είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού, οι δυο πλευρές είναι σε επαφές και αναμένονται εξελίξεις σύντομα. Προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία όπως λένε οι Ισπανοί αλλά τις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να τα βρουν οι δυο πλευρές και ο πρώην τεχνικός της Χάντερσφιλντ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κορμπεράν βρέθηκε στο πλάι του Μαρτσέλο Μπιέλσα και έμαθε τη δουλειά στη Λιντς, ενώ πρόκειται για έναν πολύ φιλόδοξο κόουτς.

Ο πρώην προπονητής της Χάντερσφιλντ, με την οποία έφτασε πολύ κοντά στην άνοδο από την Championship στην Premier League, αλλά έχασε στον τελικό ανόδου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη έδειξε εξαιρετικά δείγματα στην Αγγλία την περσινή χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ