Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος ρίχνει ζαριά… τίτλου

Παναθηναϊκός: Ο Αλαφούζος ρίχνει ζαριά… τίτλου

Οι κινήσεις του Γιάννη Αλαφούζου που δείχνουν την επιθυμία του ο Παναθηναϊκός να ζήσει ξανά στιγμές δόξας.

Ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει ολοκληρωτικά και είναι αποφασισμένος να αποκτήσει ξανά την αίγλη που έχασε τα τελευταία χρόνια, μετά τα σοβαρά οικονομικά, αλλά και αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπισε.

Ο τροχός γύρισε και άπαντες στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού ατενίζουν πλέον το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, καθώς βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να πραγματοποιεί προσεγμένες κινήσεις και να έχει στον πάγκο της έναν έμπειρο και ικανό προπονητή.

Διαβάστε επίσης: «Σε διαπραγματεύσεις Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα για τον Ουμτιτί»

Ο λόγος φυσικά για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο 60χρονος κόουτς ανέλαβε πέρσι την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και κατάφερε να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία επέστρεψε στην Ευρώπη, αλλά και στους τίτλους, κατακτώντας το Κύπελλο.

Η εξαιρετική δουλειά που έκανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο του Παναθηναϊκού «ζέστανε» τους οπαδούς του συλλόγου, που αγκάλιασαν την ομάδα και τη στηρίζουν έμπρακτα μέσα από τα εισιτήρια διαρκείας. Το Κύπελλο και η επιστροφή στην Ευρώπη άνοιξε επίσης την… όρεξη του Γιάννη Αλαφούζου, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να εμπιστεύεται απόλυτα τον Σέρβο προπονητή και να πραγματοποιεί τις μεταγραφικές του επιθυμίες, με στόχο να παρέχει στον έμπειρο τεχνικό ό,τι χρειάζεται για να μπορέσει να ανεβάσει επίπεδο το Τριφύλλι και να το οδηγήσει ξανά σε στιγμές δόξας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει βρει στο πρόσωπο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον άνθρωπό του. Έναν προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά το μέγεθος του Παναθηναϊκού και ξέρει ότι το Τριφύλλι δεν είναι για να διεκδικεί μια θέση στην πεντάδα, αλλά για να παλεύει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτός είναι ο στόχος του Σέρβου τεχνικού. Σε αυτό το επίπεδο θέλει να επαναφέρει τους Πράσινους, με τον Αλαφούζο να ρίχνει ζαριές τίτλου με τις προσθήκες των Σπόραρ και Βέρμπιτς. Δύο ποδοσφαιριστών, που είναι διεθνείς και χωρίς αμφιβολία θα ανεβάσουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού, όμως, δεν μένει στους δύο Σλοβένους και είναι αποφασισμένος για το «μπαμ». Για να φέρει παίκτη, που θα κάνει… χαμό. Γι’ αυτό όπως ενημερωθήκατε από to10.gr έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του να κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρει ο Παναθηναϊκός τον Βιτίνιο από την Φλαμένγκο. Ο Βραζιλιάνος είναι η «καψούρα» του Αλαφούζου και το Τριφύλλι παλεύει για να κάνει δικό του τον 28χρονο μεσοεπιθετικό. Είτε τώρα είτε τον Δεκέμβρη, που μένει ελεύθερος από τους «γύπες». Μια μεταγραφή που θα είναι αναμφίβολα από το πάνω ράφι.

Εκτός το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, στο οποίο έχει δώσει τα κλειδιά στον Γιοβάνοβιτς και καθαρή εντολή να αποκτηθεί όποιος ποδοσφαιριστής επιδείξει ο Σέρβος, ο Αλαφούζος έχει επιστρέψει δυναμικά και σε παραγοντικό επίπεδο. Είναι πλέον πολύ ενεργός στη Super League και μάλιστα στη πρώτη γραμμή της αντιπαράθεσης με την ΕΠΟ, ενώ απομακρυνθεί οριστικά από τον Μελισσανίδη και διατηρεί τυπικές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ολο το προηγούμενο διάστημα δουλέψει επίσης στο θέμα του γηπέδου και έκανε ότι μπορούσε από πλευράς ΠΑΕ για να επικυρωθεί η συμφωνία και να μπει ο Παναθηναϊκός σε τροχιά κατασκευής νέων εγκαταστάσεων, που θα βοηθήσουν να ανέβει επίπεδο ο σύλλογος.

Ο Αλαφούζος έχει επιστρέψει δυναμικά και ρίχνει ζαριές τίτλου, με στόχο το Τριφύλλι να διεκδικήσει τις πιθανότητές του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ