Νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα με γκολάρα του Κόντε (1-0)

Νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα με γκολάρα του Κόντε (1-0)

Οι Ηπειρώτες επικράτησαν του Παναιτωλικού σε φιλικό παιχνίδι με 1-0, με τον Κόντε να πετυχαίνει γκολάρα με τακουνάκι.

Φιλικό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Ηπειρώτες να επικρατούν με 1-0, χάρη στην γκολάρα που έβαλε με τακουνάκι ο Κόντε στο 54ο λεπτό.

Το πρώτο 25άλεπτο κύλησε χωρίς κάποια σημαντική φάση, με τον Παναιτωλικό να απειλεί στο 26’ με τον Ντουάρτε. Ο άσος των γηπεδούχων βρήκε χώρο και έκανε το σουτ έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, αλλά ο Πριόρ αντέδρασε σωστά και έδιωξε σε κόρνερ Αυτή ήταν ουσιαστικά και η μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός και ο φάκελος με τις αποχωρήσεις

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο. Είχε ρυθμό, φάσεις, αλλά και μια γκολάρα. Με τη σέντρα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Ριένστρα εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Ηπειρώτες, ο Ανέστης έκοψε, αλλά ο Μορέιρα πήρε το ριμπάουντ και δυνατά, με τον κίπερ του Παναιτωλικού να του λέει «όχι».

Δύο λεπτά αργότερα ο Μπιλμπάο σούταρε, με τον Ανέστη όμως να μπλοκάρει. Στο 54’ ο ΠΑΣ Γιάννινα τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Μπιλμπάο έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Κόντε μπήκε στη φάση, έκανε τακουνάκι και νίκησε τον Ανέστη για το 1-0. Στο 65′ ο Παναιτωλικός είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Κορνέλιους, ενώ στο 85’ απείλησε ξανά, με τον Σούλη να διώχνει σε κόρνερ την κεφαλιά του Ζοάο Πέδρο. Η τελευταία καλή στιγμή στην αναμέτρηση άνηκε στους γηπεδούχους και συγκεκριμένα στον Βαρόνε, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Σούλη, σούταρε, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ έδιωξε σε κόρνερ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης. Χουχούμης (86′ Αναστασόπουλος), Κορνέλιους, Λάρσον, Λιάβας (63′ Αποστολάκης). Μάρτενσον (71′ Βαρόνε), Φλόρες (63′ Ξενιτίδης), Ντίας (63′ Τσιγγάρας), Μπελεβώνης, Ντουάρτε (63′ Χατζηθεοδωρίδης), Καρέλης (71′ Πέδρο).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πριόρ (46′ Σούλης), Παντελάκης, Καραχάλιος, Λώλης (46′ Μορέιρα), Κόντε (56′ Παμλίδης), Ροσέρο, Εραμούσπε (63′ Μπαγκαλιάνης), Μπιλμπάο (63′ Τζίμας), Κιάκος (75′ Πήλιος), Σόρια, Λιάσος (46′ Ριέντσρα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ