Μπελάς στον ΠΑΟΚ με τον Αουγκούστο – Οι Αραβες, το νέο συμβόλαιο και τα τρελά λεφτά

Μπελάς στον ΠΑΟΚ με τον Αουγκούστο – Οι Αραβες, το νέο συμβόλαιο και τα τρελά λεφτά

Ο ΠΑΟΚ είπε «όχι» σε Αραβική πρόταση 4.000.000 € για τον Αουγκούστο, αλλά τώρα καλείται για να τον χρυσώσει για να ανανεώσει.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει τη χρονιά με προσδοκίες. Εχει κάνει πολλές μεταγραφές, κυνηγάει και 2-3 παίκτες ακόμη και γενικώς υπάρχει αισιοδοξία ότι έστω και χωρίς να μπορεί να καταβάλει μεγάλα ποσά στις μεταγραφές, ο Ζοσέ Μπότο θα μπορέσει να φτιάξει ένα νεανικό και ανταγωνιστικό ρόστερ, για να κάνει τη δουλειά του ο Ραζβάν Λουτσέσκου (σ.σ. που έχει δεύτερες σκέψεις για κάποιες επιλογές, αλλά αυτή είναι μια άλλη ιστορία).

Βεβαίως, ο ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να έχει και απώλειες. Και εάν η μία εξ αυτών αφορά στον Ντόουγκλας Αουγκούστο, τότε το πρόβλημα που θα κληθεί να λύσει ο Ρουμάνος τεχνικός, είναι περίπλοκο. Για αυτόν τον λόγο είναι απόλυτος σε κάθε συζήτηση για πιθανή πώληση του Βραζιλιάνου μέσου.

Ο 25χρονος χαφ ήταν ένας από τους κορυφαίους του Δικεφάλου τη χρονιά που τελείωσε. Και αποτελεί «κλειδί» στα πλάνα του Λουτσέσκου και για τη νέα σεζόν. Αυτός ήταν ο λόγος που πρόσφατη κρούση από την Αραβική Χερσόνησο για τον ποδοσφαιριστή έπεσε στο κενό. Λέγεται ότι ο ΠΑΟΚ δεν συζήτησε καν ένα ποσό που έφτασε τα 4.000.000 € για τον ποδοσφαιριστή.

Αλλά το πράγμα δεν είναι απλό. Διότι οι Αραβες ήταν διατεθειμένοι να χρυσώσουν τον Ντόουγκλας. Ηταν έτοιμοι να του προσφέρουν ένα ποσό που ξεπερνάει τα 2.000.000 τον χρόνο, ο οποίος διανύει ήδη τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Θεσσαλονικείς.

Από τη στιγμή που ειπώθηκε το «όχι» στους Αραβες, Μάκης Γκαγκάτσης και Μπότο, μετά από προτροπή του Λουτσέσκου, ξεκίνησαν επαφές για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου και να μείνει στην Τούμπα. Ικανοποιημένος. Βεβαίως, ακόμη και το καλύτερο που μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για τον Αουγκούστο δεν φτάνει στο 50% αυτών που προσφέρουν ως δεδομένα χρήματα οι Αραβες (καθαρά 6.000.000 στην 3ετία, συν τα τρελά μπόνους). Πόσα μπορεί να δώσει ο ΠΑΟΚ; Μάξιμουμ 3.000.000 για το ίδιο διάστημα, με τα μπόνους μέσα.

Στη Θεσσαλονίκη, λοιπόν, έχει προκύψει ένα σοβαρό ζήτημα, αναφορικά με τη διαχείριση του θέματος Αουγκούστο. Καθώς είναι σαφές πως εάν δεν μείνει ικανοποιημένος στον ΠΑΟΚ, τότε δεν θα ανανεώσει πέραν του 2023, οπότε και λήγει η τρέχουσα σύμβαση, κάτι που αυτομάτως συνεπάγεται ότι η ΠΑΕ δεν θα πάρει πίσω τίποτε από τα 3.000.000 € που είχε δώσει τρία χρόνια πριν στην Κορίνθιανς για να τον αγοράσει. Και θα τον χάσει τελείως τσάμπα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ