«Όχι του Ουμτίτι σε Ολυμπιακό – Προτιμάει να επιστρέψει στη Λιόν»

«Όχι του Ουμτίτι σε Ολυμπιακό – Προτιμάει να επιστρέψει στη Λιόν»

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σάμουελ Ουμτιτί από την Μπαρτσελόνα, όμως εκείνος φαίνεται να προτιμάει να επιστρέψει στη Ligue 1 και τη Λιόν.

Την ώρα που οι εξελίξεις «τρέχουν» στον Ολυμπιακό, τόσο όσον αφορά το θέμα του προπονητή, όσο και σχετικά με τη μεταγραφική του ενίσχυση πριν το πρώτο ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, το ESPN έριξε «βόμβα» το βράδυ του Σαββάτου, λέγοντας πως οι ερυθρόλευκοι διαπραγματεύονται με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Σάμουελ Ουμτιτί, που είναι «φευγάτος» από τους μπλαουγκράνα. Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, ο Ολυμπιακός φαίνεται πως κοιτάζει την περίπτωση του όμως δεν είναι ο μόνος, αφού τόσο η Λιόν, αλλά και ομάδες από τη Serie A και τη Ligue 1 ενδιαφέρονται για να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει η καταλανική εφημερίδα «Sport», ο Γάλλος στόπερ έχει δώσει προτεραιότητα στην επιστροφή του στη Ligue 1 και ειδικότερα στη Λιόν που αγωνιζόταν παλιότερα, καθώς θεωρεί ότι είναι ο κατάλληλος σύλλογος για να πάρει η καριέρα του και πάλι ανοδική πορεία.

Για αυτό τον λόγο, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ουμτιτί ουσιαστικά απέρριψε τον Ολυμπιακό, αλλά και όσες ομάδες θέλουν να τον αποκτήσουν και είναι εκτός Γαλλίας. Η Λιόν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μπαρτσελόνα, ενώ φέρεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και με τον ίδιο τον παίκτη σχετικά με το συμβόλαιο του. Παράλληλα, η «Sport» τονίζει ότι ο 28χρονος στόπερ έχει αποφασίσει να αφήσει και αρκετά χρήματα για να υπογράψει στη Λιόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ