«Σε διαπραγματεύσεις Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα για τον Ουμτιτί»

«Σε διαπραγματεύσεις Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα για τον Ουμτιτί»

Σύμφωνα με το ESPN, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Σάμουελ Ουμτιτί.

Το «μπαμ» με τον Σάμουελ Ουμτιτί ψάχνει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα γράφει το ESPN, το οποίο μάλιστα αναφέρει ότι οι Πειραιώτες όχι μόνο ενδιαφέρονται για τον Γάλλο στόπερ, αλλά έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με την Μπαρτσελόνα για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι Ερυθρόλευκοι την ερχόμενη Δευτέρα (1/8) θα έχουν συνάντηση με τους παράγοντες της Μπαρτσελόνα, προκειμένου οι δύο πλευρές να συζητήσουν το ενδεχόμενο ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός να γίνει κάτοικος Πειραιά.

Διαβάστε επίσης: Η Παλέρμο για Παπασταθόπουλο

Ο Σάμουελ Ουμτιτί, ο οποίος το 2018 κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, δεν υπολογίζεται από τον Τσάβι για τη νέα αγωνιστική σεζόν, γεγονός που θέλουν να εκμεταλλευτούν οι Ερυθρόλευκοι, σύμφωνα με όσα αναφέρει το ESPN. Οι Πειραιώτες φέρονται να επιθυμούν τον δανεισμό του έμπειρου σέντερ μπακ, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα από το καλοκαίρι του 2016, όταν οι Καταλανοί τον απέκτησαν από την Λιόν έναντι 25 εκατ. ευρώ.

Ο Ουμτιτί πέρσι αγωνίστηκε μόλις σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος (90’), αλλά συνολικά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα έχει πραγματοποιήσει 133 συμμετοχές, με 7 γκολ και 4 ασίστ, ενώ με τα χρώματα της Λιόν είχε 169 ματς, με 5 γκολ και 3 ασίστ σε 14.780 λεπτά. Την εξαετία που αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα, ενώ με την εθνική ομάδα της Γαλλίας έχει 31 συμμετοχές, με 4 γκολ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το τελευταίο διάστημα για την περίπτωση του Σάμουελ Ουμτιτί έχει ενδιαφερθεί μεταξύ άλλων η Φιορεντίνα, ενώ το όνομα του Γάλλου είχε ακουστεί επίσης για τις Φενερμπαχτσέ, Μίλαν, Ρεν και Μπενφίκα.

Το συμβόλαιο που έχει με την Μπαρτσελόνα είναι μέχρι το 2026, αλλά δύσκολα θα καταφέρει να βρει χρόνο συμμετοχής, τουλάχιστον όσο βρίσκεται στον πάγκο των Καταλανών ο Τσάβι.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ