Εξελίξεις με Καρμπόβνικ

Εξελίξεις με Καρμπόβνικ

Ετοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του ο Μίχαλ Καρμπόβνικ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Μπράιτον τον Μίχαλ Καρμπόβνικ, προκειμένου ο νεαρός παίκτης να δώσει λύσεις στα πλάγια της άμυνας των Πειραιωτών.

Ο 21χρονος παίκτης δεν κατάφερε να κερδίσει φανέλα βασικού, καταγράφοντας μόλις 9 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα των «ερυθρολεύκων». Ο δανεισμός του Καρμπόβνικ έχει ολοκληρωθεί, ο παίκτης έχει επιστρέψει εδώ και καιρό στην Μπράιτον, αλλά όπως φαίνεται, το μέλλον του δε θα βρίσκεται στο Νησί.

Διαβάστε επίσης: Παίρνει… σκούπα ο Λουτσέσκου – Αυτούς «τελειώνει» από τον ΠΑΟΚ

Ο 21χρονος παίκτης δεν είναι στα πλάνα του Γκράχαμ Πότερ και οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου ετοιμάζονται να τον δώσουν εκ νέου δανεικό. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Νησί, ο νεαρός μπακ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Το κλαμπ της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον και βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Καρμπόβνικ με τη μορφή δανεισμού.

Στο deal των δυο πλευρών αναμένεται να τοποθετηθεί και οψιον αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ θυμίζουμε, πως το συμβόλαιο του Πολωνού μπακ με την Μπράιτον ολοκληρώνεται το 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ