Εξελίξεις με Καρμπόβνικ στον Ολυμπιακό – Αυτή η ομάδα τον θέλει

Εξελίξεις με Καρμπόβνικ στον Ολυμπιακό – Αυτή η ομάδα τον θέλει

Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ μπορεί να μην αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, όμως φέρεται να συζητά για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό με σκοπό να δώσει λύσεις στα πλάγια της άμυνας των Πειραιωτών.

Ο Πολωνός μπακ όμως δεν κατάφερε ποτέ να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των ανθρώπων του συλλόγου, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί ελάχιστα στο ξεκίνημα της χρονιάς και εν συνεχεία να παίρνει κατά κύριο λόγο χρόνο συμμετοχής με τη Β ομάδα των ερυθρόλευκων στη Superleague 2.

Ο Καρμπόβνικ αναμένεται το καλοκαίρι να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και ήδη ακούγεται το όνομα του για μια συγκεκριμένη ομάδα. Ο λόγος για τη Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία παρακολουθεί στενά την περίπτωση του και σκοπεύει να τον επαναπατρίσει.

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής της Λέγκια Βαρσοβίας, Γιατσέκ Ζιελίνσκι σε δηλώσεις του σε πολωνικό μέσο, αναφέρθηκε στην πιθανότητα να επιστρέψει ο Πολωνός ακραίος αμυντικός στην ομάδα της Βαρσοβίας και τόνισε ότι είναι σε επαφές η Λέγκια με τον ατζέντη του παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καρμπόβνικ τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε οκτώ φορές με την πρώτη ομάδα και επτά με τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο αθλητικός διευθυντής της Λέγκια Βαρσοβίας στην Πολωνία:

«Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον Μάριους Πιεκάρσκι (ατζέντης Καρμπόβινκ) και θα μιλήσουμε για την κίνηση. Τα πάντα πρέπει να συμβούν υπό συνθήκες ευνοϊκές για τη Λέγκια. Αν είναι ανοικτή τέτοια πόρτα, θα μου άρεσε να επιστρέψει στη Λέγκια»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ