ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Ολιβέιρα

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκε κανονικά ο Ολιβέιρα

Ο ΠΑΟΚ έκανε γνωστή την επιστροφή του Νέλσον Ολιβέιρα στα ομαδικά προγράμματα προπόνησης της ομάδας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό στο πλευρό.

Ο ΠΑΟΚ, ξεκίνησε τον νέο μήνα με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία έχοντας μάλιστα και επιστροφές.

O Νέλσον Ολιβέιρα ξεπέρασε τον τραυματισμό το πλευρό, που τον είχε αφήσει εκτός για τα παιχνίδια με την Λέφσκι στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν τη σεζόν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, καθώς αποχαιρέτησαν την Ευρώπη πολύ νωρίς και πλέον επικεντρώνονται στις υποχρεώσεις τους στη Super League και στο κύπελλο Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης: Ο Λουίς Σουάρες παρουσιάστηκε από τη Νασιονάλ και ο Μέσι του έστειλε τρομερό μήνυμα (vid)

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν πραγματοποίησε σήμερα προπόνηση η οποία αφορούσε στη φυσική κατάσταση, την κυκλοφορία της μπάλας, την ανάπτυξη από τη γραμμή της άμυνας και την τακτική.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του «δικέφαλου του βορρά» επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις ο Νέλσον Ολιβέιρα ενώ ατομικό πρόγραμμα πραγματοποίησε ο Νικολάς Κουαλιάτα λόγω ίωσης.

Όσον αφορά στους άλλους ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων», ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνεχίζει την αποκατάσταση του, ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε επίσης ατομικό, ενώ ο Ράφα Σοάρες βρέθηκε στο γυμναστήριο για θεραπεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ