Ο Μπάρντι στον Ολυμπιακό – Αποκαλύψεις από την Ισπανία (Vids)

Ο Μπάρντι στον Ολυμπιακό – Αποκαλύψεις από την Ισπανία (Vids)

Τι αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής της Λεβάντε, Φελίπε Μινιάμπρες για τις επαφές της ισπανικής ομάδας με τον Ολυμπιακό για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο Ολυμπιακός πέρασε και επίσημα στην εποχή Κάρλος Κορμπεράν με τον Ισπανό τεχνικό να έχει ως στόχο να επαναφέρει στις ράγες των επιτυχιών του «ερυθρόλευκους. Φυσικά μετά την εξέλιξη στο θέμα του προπονητή οι Πειραιώτες «φουλάρουν» και για την απόκτηση ποδοσφαιριστών, με τον Ένις Μπάρντι της Λεβάντε να βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας.

Πριν από δύο μέρες  η «AS» σε δημοσίευμά της ανέφερε ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τη Λεβάντε για τον Ενις Μπάρντι και ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από τον ισπανικό σύλλογο, κάτι που έρχεται να επιβεβαιωθεί και από την μεριά της Λεβάντε.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο και φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση του Κορμπεράν στον Ολυμπιακό

Πιο συγκεκριμένα ο αθλητικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας, Φελίπε Μινιάμπρες, τόνισε σε συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό.

«Είμαστε πολύ κοντά με τον Ολυμπιακό για το θέμα του Μπάρντι»περιέγραψε ο αθλητικός διευθυντής της Λεβάντε.

Ο 27χρονος είναι από τη Βόρεια Μακεδονία, αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού, ενώ μπορεί να παίξει και ως αριστερό εξτρέμ. Ο παίκτης ανήκει στη Λεβάντε από το 2017, όταν τον αγόρασε για 1,5 εκατομμύρια ευρώ από την Ούιπεστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ