Αθλητικός διευθυντής της Βαλερένγκα: «Ήθελε ΠΑΟΚ ο Νάσμπεργκ»

Αθλητικός διευθυντής της Βαλερένγκα: «Ήθελε ΠΑΟΚ ο Νάσμπεργκ»

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έκανε ο αθλητικός διευθυντής της Βαλερένγκα και εξήγησε πως ο Νάσμπεργκ ήθελε μόνο ΠΑΟΚ.

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis έκανε ο αθλητικός διευθυντής της Βαλερένγκα, Γιόακιμ Γιόνσον που χαρακτήρισε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ Ιβαν Νάσμπεργκ ως Legend.

Παράλληλα σκιαγράφησε το προφίλ του Νορβηγού στόπερ και εξήγησε πως ο ποδοσφαιριστής απέρριψε πέντε προσφορές της Νορβηγικής ομάδας για να παίξει στους Θεσσαλονικείς.

Διαβάστε επίσης: Διπλές προπονήσεις από Λουτσέσκου με στόχο το πρωτάθλημα…

Αναλυτικά η συνέντευξη:

«Ο Νέσπεργκ είναι legend για τη Βαλερένγκα, γιατί παίζει σε όλη την καριέρα του στην ομάδα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο oποίος είναι πολύ καλός και έχει ένα εξαιρετικό αριστερό πόδι, πολύ καλός στις μονομαχίες, είναι ταχύς και δυνατός, είναι ένας πολύ καλός αμυντικός».

Μιλώντας για το δυνατό του στοιχείο και αν μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη από πίσω: «Το πιο δυνατό του στοιχείο είναι το αριστερό του πόδι, είναι εξαιρετικός με τη μπάλα στο αριστερό του πόδι, είναι σκληρός αμυντικός. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη από την άμυνα, έχει εξαιρετικές σχέσεις με το αριστερό πόδι, κάνει φοβερές αλλαγές παιχνιδιού».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο ποδοσφαιριστής είχε πάρει ήδη την απόφαση μεταγραφής παρά τις πέντε διαφορετικές προτάσεις ανανέωσης που του έγιναν: «Σκέφτηκε πως είχε έρθει η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Του κάναμε πέντε διαφορετικές προσφορές για ανανέωση και δεν καταφέραμε να τον κρατήσουμε, ήθελε να πάει σε μια καλύτερη λίγκα και σε μια καλύτερη ομάδα, και ο ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερος σύλλογος από τη Βαλερένγκα».

Στο ερώτημα αν μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα, απάντησε: «Δεν θα βάλει πολλά γκολ αλλά είναι ποδοσφαιριστής που έχει ικανότητα και προωθείται στις στημένες φάσεις».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ