ΠΑΟΚ: Αποχωρούν Κούρτιτς και Αουγκούστο – Σε αναζήτηση μέσου ο Δικέφαλος

ΠΑΟΚ: Αποχωρούν Κούρτιτς και Αουγκούστο – Σε αναζήτηση μέσου ο Δικέφαλος

Κούρτιτς και ο Αουγκούστο αναμένεται να συνεχίσουν σε άλλες πολιτείες την καριέρα τους, με τον ΠΑΟΚ να έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση μέσου.

Ο ΠΑΟΚ έπειτα από τον αποκλεισμό από την Ευρώπη συνεχίζει την προετοιμασία του για την έναρξη των εγχώριων διοργανώσεων. Μαζί φυσικά με το αγωνιστικό τμήμα, «τρέχει» και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας με τις επόμενες ημέρες να αναμένεται να φέρουν προσθαφαιρέσεις στον Δικέφαλο.

Δύο παίκτες που όπως όλα δείχνουν θα δούν την πόρτα της εξόδου είναι οι Κούρτιτς και Αουγκούστο. Η απόφαση φαίνεται να είναι ειλημμένη από τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ και ήδη οι δύο ποδοσφαιριστές ψάχνουν να φέρουν προτάσεις, ώστε να αποχωρήσουν.

Διαβάστε επίσης: Είναι επίσημο: Νέος προπονητής του Ολυμπιακού ο Κορμπεράν

Θυμίζουμε πως στην περίπτωση του Σλοβένου μέσου, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ του έχουν κάνει ξεκάθαρο πως δεν σκοπεύουν να του κάνουν επέκταση του συμβολαίου, ενώ το ενδιαφέρον που έχουν δείξει αρκετές ομάδες από την Ιταλία δεν έχει πάρει ακόμη επίσημη μορφή.

Επιπλέον, εντείνεται η προσπάθεια για να βρεθεί ομάδα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, τους οποίους δεν υπολογίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Μουργκ, Τέιλορ και Λάμπρου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ