Διπλές προπονήσεις από Λουτσέσκου με στόχο το πρωτάθλημα…

Διπλές προπονήσεις από Λουτσέσκου με στόχο το πρωτάθλημα…

Ο ΠΑΟΚ, μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από την Λέφσκι Σόφιας προσπαθεί να ανασυνταχθεί ώστε να είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν στη Superleague

Ο ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό- σοκ από την Λέφσκι Σόφιας στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League έχει ξεκινήσει διαδικασία ανασύνταξης προσπαθώντας να επανέλθει.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έμεινε εκτός Ευρώπης από τον Ιούλιο, αλλά και ότι η ομάδα παρουσιάστηκε πολύ κατώτερη του αναμενόμενου.

Πλέον ο Ραζβάν Λουτσέσκου πρέπει να δουλέψει πολύ με την ομάδα του έτσι ώστε να είναι έτοιμη για την Superleague, η οποία για τον «δικέφαλο» ξεκινάει στις 20 Αυγούστου όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε επίσης: «Χαμός» στη Μαρσέιγ: Οι παίκτες τα έβαλαν ανοιχτά με τον Τούντορ

Κάτι τέτοιο είναι διατεθειμένος να κάνει ο Ρουμάνος τεχνικός ο οποίος δείχνει να πιστεύει στη βελτίωση της ομάδας του ως την αρχή των υποχρεώσεων της έχοντας μπροστά του τρεις εβδομάδες για να δουλέψει με τους παίκτες του σε αυτή τη… δεύτερη προετοιμασία.

Αυτό, άλλωστε φαίνεται και από τα προγράμματα προπονήσεων τα οποία όπως βλέπουμε στις ενημερώσεις του ΠΑΟΚ, θυμίζουν την προετοιμασία στην Ολλανδία, καθώς οι συναντήσεις στη Νέα Μεσημβρία είναι διπλές και οι ασκήσεις αρκετά σκληρές.

Ο Λουτσέσκου δεν δείχνει πρόθυμος να αφήσει τη σεζόν να πάει χαμένη και προσπαθεί να «μαζέψει» τη κατάσταση  πριν να είναι πολύ αργά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ