Ντίκο: «Καλή ευκαιρία για μένα ο ΟΦΗ» (vid)

Ντίκο: «Καλή ευκαιρία για μένα ο ΟΦΗ» (vid)

Ο Νουά Ντίκο έκανε στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ.

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του ως παίκτης του ΟΦΗ, ο Νουά Ντίκο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Κρητικών.

Συγκεκριμένα μίλησε για τους στόχους του και τόνισε πως ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εκείνον ώστε να δείξει το ταλέντο του.

Διαβάστε επίσης: Sport: «Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Ουμτιτί»

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Η πόλη είναι πολύ ωραία. Η ομάδα είναι πολύ καλή, χαίρομαι που είμαι εδώ και ελπίζω ότι μαζί θα πετύχουμε πολλά. Οι στόχοι ως ομάδα είναι να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με την περσινή χρονιά. Σε ατομικό επίπεδο αγωνίζομαι ως επιθετικός, άρα στόχος μου είναι να σκοράρω και να απολαύσω το ποδόσφαιρο, να βοηθήσω την ομάδα να έχει μια καλή σεζόν και να κάνω την πόλη χαρούμενη.

Το γεγονός ότι γνωρίζω τον Τοράλ και τον Γιοχού θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο γρήγορα, αλλά ήταν και ένας από τους παράγοντες που με έπεισαν να έρθω εδώ. Μου είπαν πολύ καλά πράγματα για την ομάδα, ειδικά ο Τζον, ο οποίος βρίσκεται εδώ ήδη έναν χρόνο. Ήμασταν συμπαίκτες στο παρελθόν και μου αρέσει ως άνθρωπος, αλλά και ως παίκτης. Με βοήθησε να έρθω εδώ και να προσαρμοστώ στην ομάδα και στην πόλη.

Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που έχει συνεχώς ανοδική πορεία και αυτό είναι εμφανές. Πιστεύω ότι είναι καλή ευκαιρία για εμένα. Το γεγονός ότι η Κρήτη είναι ένα καλό μέρος για να μένεις είναι ένας παράγοντας που με έπεισε. Όμως ο σημαντικότερος έχει να κάνει με την ομάδα, η οποία έχει σωστό προσανατολισμό. Το πρωτάθλημα, αν και δεν γνωρίζω πολλά, είναι καλό, υπάρχουν καλοί παίκτες. Ελπίζω να είμαι κομμάτι μιας πολύ καλής σεζόν και να πετύχω πολλά εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ