Προς αναβολή το φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Άρη Λεμεσού

Προς αναβολή το φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Άρη Λεμεσού

Ο ΠΑΟΚ είχε προγραμματίσει φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας με τον Άρη Λεμεσού στην Κύπρο, όμως αναμένεται να αναβληθεί λόγω διάφορων προβλημάτων.

Ο ΠΑΟΚ μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Λέφσκι Σόφιας στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, έχει ξεκινήσει εντατικά την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν σε Superleague και κύπελλο.

Στο πλαίσιο αυτής, εκτός από τις διπλές και σκληρές προπονήσεις ο «δικέφαλος» έχει στο πρόγραμμα μια σειρά απο φιλικές αναμετρήσεις με σκοπό να είναι απόλυτα έτοιμος για το νέο του ξεκίνημα.

Μια από αυτές αναμενόταν να είναι και αυτή απέναντι στον Άρη Λεμεσού, στην Κύπρο. Όμως σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο αγώνας οδεύει προς την αναβολή του.

Διαβάστε επίσης: Πανικός στο ντεμπούτο του Σουάρες με τη Νασιονάλ! (Vid)

Συγκεκριμένα φαίνεται πως υπάρχουν προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κυπριακής ομάδας, τα οποία ενδέχεται να φέρουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Ακόμα, λόγω της ιδιαιτερότητας της εποχής είναι λίγο δύσκολο να βρεθούν πτήσεις από Θεσσαλονίκη για Κύπρο οι οποίες να βολεύουν τους «ασπρόμαυρους». Έτσι, θα προτιμήσουν να αναζητήσου νέους αντιπάλους για αγώνες στη  βάση τους για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ