«Ο Ολυμπιακός δεσμεύτηκε στην Μποταφόγκο για τον Τικίνιο»

«Ο Ολυμπιακός δεσμεύτηκε στην Μποταφόγκο για τον Τικίνιο»

Η Μποταφόγκο τα έχει βρει με τον Τικίνιο σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους και συνεχίζει να πιέζει τον Ολυμπιακό που θα αποφασίσει μετά τη ρεβάνς με τη Σλόβαν.

Ο Τικίνιο αποτελεί εδώ και αρκετό καιρό μεταγραφικό στόχο της Μποταφόγκο, όμως τις τελευταίες μέρες τα σενάρια στη Βραζιλία γύρω από το μέλλον του 31χρονου επιθετικού δίνουν και παίρνουν.

Οι Βραζιλιάνοι φέρονται έτοιμοι να κάνουν δικό τους τον Τικίνιο, ενώ και τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι δυο πλευρές τα έχουν βρει για το συμβόλαιο του έμπειρου στράικερ και το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «GE», η Μποταφόγκο είναι σε επαφές με τους ερυθρόλευκους για τον παίκτη και περιμένει ουσιαστικά να τον αποδεσμεύσει ο Ολυμπιακός, κάτι που θα γίνει μετά το παιχνίδι με τη Σλόβαν.

Από τη χώρα του καφέ τονίζουν ότι ο Τικίνιο αναμένεται να πάρει συμβόλαιο που θα του αποφέρει 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ η πρόταση στον Ολυμπιακό αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ, με τους Λατινοαμερικάνους να εκφράζουν την πεποίθησή τους ότι είναι θέμα χρόνου να φτάσουν σε συμφωνία οι δύο σύλλογοι.

Η συμφωνία όπως γράφουν στη Λατινική Αμερική δεν πρόκειται να χαλάσει, απλά να καθυστερήσει, μιας και ο Τικίνιο αγωνίζεται βασικό στο λιμάνι στα προκριματικά και ο στόχος είναι η ομάδα να μπει στους ομίλους του Europa League.

Αν λοιπόν οι Πειραιώτες περάσουν το εμπόδιο της Σλόβαν, τότε είναι πιθανό να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal. Αν δεν γίνει και τότε, ο Τικίνιο τα «τελειώσει» τη μετακίνηση του και επίσημα στο τέλος Αυγούστου και μετά τα ματς των play off.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ