«Τα έχει βρει με τον Τικίνιο η Μποταφόγκο, αλλά όχι με τον Ολυμπιακό»

«Τα έχει βρει με τον Τικίνιο η Μποταφόγκο, αλλά όχι με τον Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, η Μποταφόγκο τα έχει βρει σε όλα με τον Τικίνιο για συμβόλαιο μέχρι το 2024, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία με τους Ερυθρόλευκους.

Καθημερινά είναι πλέον τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό για τον Τικίνιο και την Μποταφόγκο, με τους Βραζιλιάνους να αναφέρονται συνεχώς στην προσπάθεια που κάνει το «μοναχικό αστέρι» για να αποκτήσει τον 31χρόνο επιθετικό από τον Ολυμπιακό.

Το Σάββατο (30/7) υπήρξαν δημοσιεύματα στη «χώρα του καφέ» τα οποία ανέφεραν ότι η Μποταφόγκο τα έχει βρει σε όλα με τον Τικίνιο για συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει τη «χρυσή τομή» με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Η Παλέρμο για Παπασταθόπουλο

«Η Μποταφόγκο τα έχει βρει με τον Τικίνιο για τα χρήματα και τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα στη Λατινική Αμερική.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το βράδυ της περασμένης Κυριακής (24/7) υπήρξαν ρεπορτάζ στη Βραζιλία, τα οποία ανέφεραν ότι η Μποταφόγκο προσφέρει στον Τικίνιο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν το 1.8 εκατ. ευρώ!

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι Βραζιλιάνοι προχθές ανέφεραν ότι η πρόταση που έχει κάνει το «μοναχικό αστέρι» στον Ολυμπιακό για τον 31χρονο επιθετικό αγγίζει το 1.5 εκατ. ευρώ, με τους Λατινοαμερικάνους να εκφράζουν την πεποίθησή τους ότι είναι θέμα χρόνου να φτάσουν σε συμφωνία οι δύο σύλλογοι.

Ο Τικίνιο, ο οποίος αγωνίστηκε ως βασικός και στα δύο παιχνίδια με την Μακάμπι Χάιφα, αποκτήθηκε πέρσι από τον Ολυμπιακό ως ελεύθερος, ενώ με τη φανέλα των Πειραιωτών έχει πραγματοποιήσει συνολικά 48 συμμετοχές και έχει σκοράρει 14 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ