Ο ΠΑΟΚ εκπέμπει SOS και ο Σαββίδης… αγνοείται

Ο ΠΑΟΚ εκπέμπει SOS και ο Σαββίδης… αγνοείται

Ο ΠΑΟΚ είναι σε δύσκολη θέση μετά τη Λέφσκι, τα πάντα έχουν «παγώσει» στον προγραμματισμό του και ο Ιβάν Σαββίδης είναι εξαφανισμένος...

Ο ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό σοκ από τη Λέφσκι Σόφιας στον δεύτερο προκριματικό του Europa Conference League, περίμενε κανείς πως θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές.

Έναν χρόνο μετά την πορεία μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης ο Δικέφαλος του βορρά είχε με το «καλημέρα» στη σεζόν έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό. ‘Εναν αποκλεισμό που «ξεγύμνωσε» άπαντες στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο. Τόσο για τον ανορθόδοξο σχεδιασμό, αλλά και για την προετοιμασία του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Παρόλα αυτά στον ΠΑΟΚ έχουν περάσει 10 μέρες περίπου από το δεύτερο ματς στην Τούμπα με τους Βούλγαρους και αντί να υπάρχει κινητικότητα έχουν «παγώσει» τα πάντα. Ο προγραμματισμός έχει πάει… περίπατο, Λουτσέσκου και Μπότο προκαλούν όλο και πιο πολύ γκρίνια στον κόσμο, με τους δυο άνδρες να ασχολούνται με τις… διπλές προπονήσεις και όχι με τη μεταγραφική ενίσχυση.

Ο πρώτος αγώνας πρωταθλήματος είναι 13 μέρες μακριά και στον Δικέφαλο του βορρά κοιτάζουν πως θα γίνει… ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ, παρά το πως θα ενισχυθεί, λίγες μέρες μετά από δυο ματς με μια ομάδα κατώτερης δυναμικότητας που έφερε στην επιφάνεια πολλά προβλήματα του ΠΑΟΚ.

Το πλάνο έχει αποχωρήσεις και μετά ενίσχυση

Ο ΠΑΟΚ θέλει να απαλλαγεί από συμβόλαια ποδοσφαιριστών (Μουργκ, Τέιλορ, Ζαμπά, Νινούα, Λάμπρου) που δεν υπολογίζονται από τον Ρουμάνο τεχνικό και να αξιολογήσει περιπτώσεις παικτών που ενδεχόμενη παραχώρηση τους μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες για ενίσχυση με αντικαταστάτες (Αουγκούστο, Κούρτιτς και Μιχάι).

Δείγμα και της οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί ο ΠΑΟΚ φέτος, μιας και οι μεταγραφές που έχει κάνει είναι κατά κύριο λόγο μεταγραφές ελεύθερων ποδοσφαιριστών, συν τον Νάρεϊ και τον Κουαλιάτα που οι ομάδες τους θα λάβουν χρήματα από τους Θεσσαλονικείς.

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως στον ΠΑΟΚ περιμένουν την απόκτηση δεκαριού, εξτρέμ και ίσως και ενός μπακ τουλάχιστον. Για να συμβεί αυτό όμως στον Δικέφαλο του βορρά δεν σκοπεύουν να βγάλουν από τα ταμεία τους χρήματα, αλλά να πουλήσουν ή να διώξουν και μετά να εξοικονομήσουν.

Γενικότερα, η πολιτικά του ΠΑΟΚ μοιάζει να έχει αλλάξει εδώ και 10 μέρες, ενώ ο Ζοσέ Μπότο παρότι προσπαθεί να βρει λύσεις δεν τα έχει καταφέρει μέχρι τώρα. Με τον κόσμο να είναι στα… σχοινιά με τον Πορτογάλο αθλητικό διευθυντή για τον σχεδιασμό, τον αποκλεισμό αλλά και τις κινήσεις που έγιναν.

Την ίδια ωρα ο Ιβάν Σαββίδης είναι εξαφανισμένος, με την ομάδα να εκπέμπει SOS και να μην μπορεί να βρει λύσει λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος. Βλέπετε, δεν είναι μόνο ο αποκλεισμός και ο τρόπος που ήρθε, αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα μοιάζει να είναι παρατημένη και ο μεγαλομέτοχος της να μην έχει εμφανιστεί μετά τη Λέφσκι Σόφιας.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ