ΠΑΟΚ: Στη Σαχτάρ ο Τέιλορ

ΠΑΟΚ: Στη Σαχτάρ ο Τέιλορ

Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με την Σαχτάρ Ντόνετσκ για τον Λούκας Τέιλορ, τον οποίο παραχωρεί δανεικό στους Ουκρανούς με οψιόν αγοράς 350.000 ευρω.

Ο ΠΑΟΚ προχωράει στις κινήσεις ενίσχυσης αλλά και ξεκαθαρίσματος του ρόστερ του έτσι ώστε να υπάρχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της ομάδας, μέχρι την αρχή των υποχρεώσεων του στην Superleague.

Ο «δικέφαλος» ήρθε σε συμφωνία με την Σαχτάρ Ντόνετσκ για την παραχώρηση του Λούκας Τέιλορ, ο οποίος θα πάει στην Ουκρανία ως δανεικός αλλά με οψιόν αγοράς ύψους 350.000 ευρώ, με όρο ενεργοποίησης της, ο Βραζιλιάνος να αγωνιστεί στο 50% των αγώνων των «ανθρακωρύχων.

Στην ολοκλήρωση της μετακόμισης του στην Ουκρανία μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι επαφές του Ζοσέ Μπότο με τους υπεύθυνους του συλλόγου, τους οποίους γνώριζε από την θητεία του στην Ουκρανία. Ακόμα, βοήθησε πολύ ο Igor Jovicevic ο οποίος έχει δουλέψει με τον Τέιλορ στην Ντνίπρο.

Διαβάστε επίσης: Ο ΠΑΟΚ εκπέμπει SOS και ο Σαββίδης… αγνοείται

Ο 27χρονος αμυντικός πάτησε το πόδι του πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2021, και έγινε κάτοικος τούμπας ως ελέυθερη μεταγραφή από την Ντνίπρο. Με τους Θεσσαλονικείς αγωνίστηκε 28 φορές σε όλες τις διοργανώσεις και έβγαλε πέντε ασίστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ