«Αποφασίζει τις επόμενες ημέρες ο Ντε Λα Φουέντε» (pic)

«Αποφασίζει τις επόμενες ημέρες ο Ντε Λα Φουέντε» (pic)

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να πάρει την απόφαση για το μέλλον του ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε.

Ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Ολυμπιακός για τα άκρα της επίθεσης, αλλά δεν «παίζει» μόνος του για τον 21χρονο άσο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος, Ματέο Μορέτο, ο παίκτης βρίσκεται μεταξύ Μπεσίκτας, Μπέρνλι και Ολυμπιακού και την τελική του απόφαση για την επόμενή του ομάδα θα την πάρει εντός των επόμενων ημερών. Ο Ντε Λα Φουέντε έχει συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ έως το 2025, ενώ ένα ποσοστό από τα δικαιώματά του ανήκει στην Μπαρτσελόνα από την οποία αναδείχθηκε.

Διαβάστε επίσης: Σοκ με Παπαγιάννη: Κίνδυνος να χάσει το Eurobasket!

Ο νεαρός άσος είναι διεθνής με την εθνική των ΗΠΑ και είναι εδώ και μήνες στους παίκτες που παρακολουθεί το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού. Είναι μια υπόθεση που οι «ερυθρόλευκοι» τη γνωρίζουν καλά, καθώς υπάρχει εξαιρετική σχέση με το γραφείο που τον εκπροσωπεί (ΚΙΝ). Γραφείο με το οποίο ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει μεταγραφές τη φετινή σεζόν (Αβιλα, Αλίγιαγκιτς).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ