Σοκ με Παπαγιάννη: Κίνδυνος να χάσει το Eurobasket!

Σοκ με Παπαγιάννη: Κίνδυνος να χάσει το Eurobasket!

Έντονη ανησυχία με τον Γιώργο Παπαγιάννη στο στρατόπεδο της εθνικής Ελλάδος, καθώς οι ενοχλήσεις που έχει στον οπίσθιο μηριαίο δεν του έχουν επιτρέψει ακόμα να προπονηθεί. Κίνδυνος να χάσει ακόμα και το Eurobasket!

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται άπαντες στο στρατόπεδο της εθνικής ομάδας, καθώς ο Γιώργος Παπαγιάννης βρίσκεται ακόμα στα «πιτς», την ώρα που το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία.

Ο ψηλός του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να έχει έντονες ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και τη δεδομένη στιγμή επικρατεί μεγάλη ανησυχία με την κατάσταση του.

Διαβάστε επίσης: Ξανά για Ντα Σίλβα η ΑΕΚ!

Παράλληλα, οι γιατροί της Ελλάδας έχουν δώσει ξεκάθαρη οδηγία στον 25χρονο και έτσι εκτός από το αυριανό φιλικό με την Ισπανία, ο 25χρονος σέντερ δεν αναμένεται να δώσει το «παρών» ούτε στο τουρνουά «Ακρόπολις».

Μάλιστα, ο Παπαγιάννης αναμένεται πολύ δύσκολα να προλάβει ακόμα και τα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με Σερβία (25/08) και Βέλγιο (28/08), κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί θα φέρει ακόμα πιο μεγάλο προβληματισμό στο «γαλανόλευκο» στρατόπεδο.

Δεν αποκλείεται, σε περίπτωση που ο «Big Papa» δεν προλάβει ούτε τα προκριματικά, να «αναγκάσει» τον Ιτούδη να τον «κόψει» και από την 12άδα του Eurobasket 2022…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ