ΑΕΚ: Ξανά στο προσκήνιο ο Ελίασον (vids)

ΑΕΚ: Ξανά στο προσκήνιο ο Ελίασον (vids)

Στη λίστα της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται και πάλι ο εξτρέμ της Νιμ, Νίκλας Ελίασον, ο οποίος είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι.

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει ρίξει την προσοχή της στην άμεση απόκτηση ενός δεύτερου κεντρικού αμυντικού που θα πάρει θέση δίπλα στον Βίντα, ωστόσο στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο υπάρχει ακόμα η επιθυμία της ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής.

Στόχος του Ματίας Αλμέιδα και των ανθρώπων της Ένωσης, είναι να αποκτηθεί ένας φορ που θα «κουμπώσει» με τον Σέρχιο Αραούχο και ένας εξτρέμ ο οποίος θα έχει την ικανότητα να καλύπτει το ίδιο καλά και τις δύο πλευρές.

Διαβάστε επίσης: «Σειρήνες» από Κύπρο για Καρλίτος

Ένα από τα ονόματα που φέρεται να έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες στο τραπέζι της ΑΕΚ είναι αυτό του Νίκλας Ελίασον της Νιμ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο στην ΑΕΚ γνωρίζουν καλά, καθώς η περίπτωση του είχε απασχολήσει πολύ έντονα και το περασμένο καλοκαίρι.

Οι «κιτρινόμαυροι» μάλιστα έχουν ήδη ρωτήσει τη γαλλική ομάδα, η οποία φέρεται να ζητάει ένα αρκετά «δυνατό» ποσό για να τον παραχωρήσει. Όπως και την περασμένη χρονιά δηλαδή…

Φυσικά πρόκειται για μια περίπτωση για την οποία η Ένωση θα πρέπει να δουλέψει πάρα πολύ για να την ολοκληρώσει, καθώς ο Ελίασον προέρχεται και από μια πολύ καλή σεζόν, με 7 γκολ και 7 ασίστ σε 36 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ