ΠΑΟΚ: Κοντά στην πόρτα της εξόδου ο Μουργκ

ΠΑΟΚ: Κοντά στην πόρτα της εξόδου ο Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το ξεκαθάρισμα του ρόστερ του με τον επόμενο που όπως όλα δείχνουν θα δει την πόρτα της εξόδου να ακούει στο όνομα, Τόμας Μουργκ

Ο ΠΑΟΚ, μετά τον αποκλεισμό του από το Europa Conference League, έχει μπει σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος και έπειτα ανανέωσης του ρόστερ του με σκοπό να είναι πλήρης και έτοιμος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Superleague.

Ο «δικέφαλος του βορρά» βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Λίντσερ για την παραχώρηση του Τόμας Μουργκ με την μορφή δανεισμού, καθώς ο Αυστριακός είναι εκτός των πλάνων του Ραζβάν Λουτσέσκου και δεν συμμετείχε καθόλου στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας του στην Ολλανδία.

Παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του 27χρονου Αυστριακού λήγει το 2024, οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν λύση έτσι ώστε να ελευθερώσουν μια θέση στο ρόστερ τους, και αυτή φαίνεται πως ήρθε από την πατρίδα του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: Έπος: Ο Ατρόμητος… τρολάρει το ψαλιδάκι του Μέσι με την «ψαλιδάρα» του Βέλλιου (vid)

Το ενδιαφέρον της ΛΑΣΚ είναι μια πολύ καλή διέξοδος για τον ΠΑΟΚ, και όλα δείχνουν πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συμφωνία καθώς η μόνη εκκρεμότητα που έχει μείνει είναι αν θα υπάρξει υποχρεωτική οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο δανεισμού.

Όπως και να χει ο ΠΑΟΚ, δείχνει να βρίσκει τρόπους να αδειάσει τα… ράφια της ομάδας από παίκτες που δεν υπολογίζονται έτσι ώστε να κάνει χώρο για την απόκτηση καινούριων. Έτσι μετά τους Ζαμπά και Τέιλορ φαίνεται πως τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Τόμας Μουργκ… και όχι μόνο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ