Παίρνει «σκούπα» ο Λουτσέσκου…

Παίρνει «σκούπα» ο Λουτσέσκου…

Ο Λουτσέσκου και ο Μπότο κάνουν ότι μπορούν έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ, να είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν και οι προσπάθειες ξεκινάνε από την εκκαθάριση του ρόστερ

Ο ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό του από το Europa Conference League έχει στραμμένη τη προσοχή του στη Superleague, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά και τον Ζοσέ Μπότο να ξεκινάνε την οργάνωση του ρόστερ.

Η προσπάθεια τους ξεκινάει αρχικά από το ξεκαθάρισμα των παικτών που ήδη υπάρχουν σε αυτό καθώς οι Θεσσαλονικείς μετράνε 38 παίκτες, οπότε ακόμα είναι νωρίς για να κοιτάξουν κάποια προσθήκη.

Οι Ζαμπά και Τέιλορ ήταν οι πρώτοι που είδαν την πόρτα της εξόδου ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι με σκοπό η ομάδα να πάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην πρεμιέρα της Superleague.

Διαβάστε επίσης: Το απόλυτο σκάνδαλο στην Μπαρτσελόνα: Ο Μπαρτομέου είχε «δέσει» τέσσερις ποδοσφαιριστές με «εγκληματικά» συμβόλαια (pics)

Από το ρόστερ των  πέντε τερματοφυλάκων, 12 αμυντικών, 14 μέσων και των επτά επιθετικών, θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε όσους ήταν τραυματίες και σίγά- σιγά δείχνουν να επιστρέφουν αλλά και σε αυτούς που ακόμα αργούν, δηλαδή στους Ομάρ Ελ Καντουρί Νέλσον Ολιβέιρα, Θεοχάρη Τσιγγάρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ