Κακά μαντάτα για ΠΑΟΚ – Νέος μνηστήρας για τον Βιτάλ!

Κακά μαντάτα για ΠΑΟΚ – Νέος μνηστήρας για τον Βιτάλ!

Ο ΠΑΟΚ δεν «παίζει» μόνος του για τον Ματέους Βιτάλ...

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ματέους Βιτάλ. Χθες, οι Βραζιλιάνοι αποκάλυψαν το ζωηρό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και σήμερα (8/8), φέρνουν στο φως της δημοσιότητας νέα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, έχει προκύψει ενδιαφέρον από την Ισπανία για τον Ματέους Βιδάλ. Οι Βραζιλιάνοι εμπλέκουν στη συζήτηση τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα που ανήκει στον Ρονάλντο, έχει ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Κορίνθιανς.

Διαβάστε επίσης: Ξανά για Ντα Σίλβα η ΑΕΚ!

Η Βαγιαδολίδ προσπαθεί να φέρει στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού, ενώ ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, φέρεται να υπάρχει και από τις Κλαμπ Μπριζ, Γκρέμιο και Βάσκο ντα Γκάμα.

Οπως φαίνεται λοιπόν, ο ΠΑΟΚ δεν «παίζει» μόνος του για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό. Οι μνηστήρες αυξάνονται και οι πιθανότητες μετακόμισης στην ασπρόμαυρη πλευρά της Θεσσαλονίκης δυσκολεύουν.

Θυμίζουμε, πως ο Βιτάλ κατέγραψε συνολικά 40 συμμετοχές με τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ στο τέλος της σεζόν πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ