«Η Νιμ περιμένει καλύτερη προσφορά από την ΑΕΚ» (pic)

«Η Νιμ περιμένει καλύτερη προσφορά από την ΑΕΚ» (pic)

Γάλλος δημοσιογράφος αναφέρεται στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Νίκλας Ελίασον και τονίζει πως η Νιμ περιμένει μία καλύτερη προσφορά από την Ένωση.

Η περίπτωση του Νίκλας Ελίασον έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ η οποία ασχολήθηκε μαζί του και αυτό το καλοκαίρι. Η Ένωση ψάχνεται για τα εξτρέμ και ο Σουηδός άσος φέρεται να είναι ψηλά στη λίστα.

Σύμφωνα με Γάλλο δημοσιογράφο ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» είναι μακριά από το ποσό που θέλει η Νιμ για τον παραχωρήσει, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «ο Σουηδός εξτρέμ θέλει να αποχωρήσει από τη Νιμ που παίζει στη Ligue 2, όμως ο πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου περιμένει μια καλύτερη προσφορά από την ΑΕΚ».

Διαβάστε επίσης: Ελλάδα – Ισπανία 86-70: Η #my_national_team και ο Giannis έστειλαν μήνυμα κυριαρχίας (vids)

Ο Ελίασον έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα η οποία όπως και πέρσι δεν δείχνει διάθεση να τον αφήσει να φύγει. Θυμίζουμε πως η Νιμ τον είχε αποκτήσει το 2020 από την Μπρίστολ Σίτι δαπανώντας 3 εκατ. ευρώ και δύσκολα θα τον παραχωρήσει αν δεν πάρει ένα ποσό κοντά στα χρήματα που έδωσε.

Την περασμένη σεζόν ο Ελιάσον έπαιξε με τη Νιμ στη Ligue 2 έχοντας μια πολύ καλή χρονιά όπου κατέγραψε 36 συμμετοχές, με επτά γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ