Η Γαλατασαράι θέλει τον Μπερνάρντ, αλλά στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί

Η Γαλατασαράι θέλει τον Μπερνάρντ, αλλά στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί

Πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως η Γαλατασαράι είναι αουτσάιντερ στην υπόθεση απόκτησης του Μπερνάρντ λόγω... Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να φουλάρει για τη μεταγραφική του ενίσχυση, με την απόκτηση τουλάχιστον δύο μεσοεπιθετικών ακόμα να είναι σε προτεραιότητα. Και τους «πράσινους» να παλεύουν την περίπτωση του Μπερνάρντ, όπως αποκάλυψε το «10», με σκοπό να τον φέρουν στην Ελλάδα και να ανεβάσουν σε τρομακτικό βαθμό την ποιότητα στο ρόστερ τους.

Ο Βραζιλιάνος είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο κάθε ομάδα, είχε κάνει μεταγραφή 25 εκατομμυρίων ευρώ, έχει παίξει στην Εθνική Βραζιλίας. Και γι’ αυτό είναι και περιζήτητος, με τον Παναθηναϊκό να μην παίζει μόνος του. Αλλά η προσέγγιση που του έχει κάνει του δίνει και – πολλές – ελπίδες για να τον κάνει δικό του.

Μία από τις ομάδες που έχουν επίσης ψηλά στη λίστα τους τον Βραζιλιάνο σταρ είναι η Γαλατασαράι. Οι Τούρκοι, που έχουν ενισχυθεί πολύ το φετινό καλοκαίρι και διαθέτουν αρκετά χρήματα, δεν μένουν αδιάφοροι στο ενδεχόμενο να πάρουν τον ποδοσφαιριστή. Όμως οι πληροφορίες του «10» από τη γειτονική χώρα αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για τη μεταγραφή «βόμβα».

Διαβάστε επίσης: Δοκάρι, τετ α τετ και διαιτητής του στέρησαν την πρόκριση

Συγκεκριμένα, «πηγές» από την Τουρκία λένε ότι στη Γαλατασαράι γνωρίζουν ότι οι «πράσινοι» βρίσκονται… ένα βήμα πιο μπροστά από εκείνους στην προσπάθεια που γίνεται για την απόκτηση του Μπερνάρντ. Κι αυτό γιατί τόσο η ομάδα του, η Σαρίγια, αλλά πολύ περισσότερο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής προτιμούν την Ελλάδα.

Ο Βραζιλιάνος έχει ρωτήσει για τον Παναθηναϊκό, έχει ενημερωθεί για όλα γύρω από τον σύλλογο και γνωρίζει καλά πως θα είναι απόλυτος πρωταγωνιστής στο «τριφύλλι». Σε αντίθεση με τη Γαλατά που έχει αποκτήσει πολλούς αστέρες, μεταξύ των οποίων και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Σέρτζιο Ολιβέιρα, τον οποίο οι Τούρκοι πήραν από την Πόρτο.

Οι εξελίξεις στο θέμα του Βραζιλιάνου άσου αναμένονται άμεσα αφού και ο ίδιος θέλει να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του και να επιστρέψει στην Ευρώπη, που είναι και η απόλυτη προτεραιότητά του. Με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται πολύ γερά στο κόλπο της μεταγραφής που θα προκαλέσει τεράστια αίσθηση αν πραγματοποιηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ