Τέλος ο Πέπε από τον Ολυμπιακό – Στην Τουρκία για να υπογράψει στην Ανκαραγκουτσού

Τέλος ο Πέπε από τον Ολυμπιακό – Στην Τουρκία για να υπογράψει στην Ανκαραγκουτσού

Ο Πέπε Ροντρίγκες ταξίδεψε για την Αγκυρα, με σκοπό να ολοκληρωθεί ο μονοετής δανεισμός του στην Ανκαραγκουτσού.

Το καλοκαίρι του 2020 ο Ολυμπιακός πλήρωσε σχεδόν 4.000.000 € στη Βιτόρια Γκιμαράες για να τον αποκτήσει, θεωρώντας ότι βρήκε τον ιδανικό αντικαταστάτη του Γκιγιέρμε. Αυτό πίστευε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είχε βάλει στην κορυφή της ατζέντας του τον Πέπε Ροντρίγκες. Αλλά στο γήπεδο, η μεταγραφή του Πορτογάλου χαφ, αποδείχθηκε μία από τις χειρότερες επιλογές που έχουν γίνει τα τελευταία δέκα χρόνια.

Ο Πέπε αγωνίστηκε σε μόλις 13 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, είχε μόλις μία ασίστ και κάτι φορά που ο Μαρτίνς προσπαθούσε να του δώσει ευκαιρίες, προσπαθούσε να τον κάνει πιο επιθετικό, πιο συμμετοχικό, τόσο ο 25χρονος, πλέον, μέσος έκανε το αντίθετο. Δεν βρήκε ποτέ ρυθμό, δεν άλλαξε ποτέ το ράθυμο στιλ παιχνιδιού του και δεν ταίριαξε ποτέ σε αυτό που ήθελε ο Ολυμπιακός από εκείνον. Ούτε καν μετά την περσινή καλοκαιρινή προετοιμασία, όταν ο Μαρτίνς θέλησε να του δώσει ακόμη μία ευκαιρία, μετά το εξάμηνο πέρασμα από τη Φαμαλικάο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι περιμένει από τους ομίλους – Τα γκρουπ δυναμικότητας σε Europa και Conference League

Ετσι φτάσαμε στο σήμερα. Με τον Πέπε να μπαίνει στο αεροπλάνο με προορισμό το νέο του ποδοσφαιρικό σπίτι, που δεν είναι άλλο από την Ανκαραγκουτσού. Ο Πορτογάλος μάζεψε τα πράγματά του από το Ρέντη και αναχώρησε για την Τουρκία, με σκοπό να ολοκληρωθεί και τυπικά ο δανεισμός του στην ομάδα της Αγκυρας. Δανεισμός που περιλαμβάνει οψιόν αγοράς, η οποία δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη.

Ο Πέπε πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά με τη Φαμαλικάο, έχοντας συνολικά 37 παιχνίδια, 5 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Εντούτοις, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλησε καν να συζητήσει το ενδεχόμενο να δουλέψει ξανά με τον συμπατριώτη του μέσο, με αποτέλεσμα ο Πέπε να μην πάει στην προετοιμασία και να κάνει προπονήσεις με τους «κομμένους» του Ολυμπιακού.

Η μετακίνησή του στην Ανκαραγκουτσού αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο, καθώς σήμερα ο Πορτογάλος φτάνει στην πρωτεύουσα της Τουρκίας για να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά. Με τον Ολυμπιακό να λύνει ένα από τα σοβαρά ζητήματα που είχε στο Ρέντη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 25χρονος χαφ δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024 με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ