Πρώτη επαφή με Αλβαρο Γκονζάλες ο Ολυμπιακός – Θετικός ο Ισπανός στόπερ

Πρώτη επαφή με Αλβαρο Γκονζάλες ο Ολυμπιακός – Θετικός ο Ισπανός στόπερ

Επιβεβαιώνεται από την Ισπανία ότι ο Ολυμπιακός είχε συζήτηση με τον εκπρόσωπο του Αλβαρο Γκονζάλες, με τον Ισπανό στόπερ να είναι απολύτως θετικός!

Η απόκτηση κεντρικού αμυντικού αποτελεί μία από τις εισηγήσεις του Κάρλος Κορμπεράν και ο Ολυμπιακός κινείται ήδη για να βρει τον ιδανικό ποδοσφαιριστή που θα καλύψει τα θέλω του Ισπανού τεχνικού, αλλά και θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του συλλόγου του Μεγάλου Λιμανιού. Με το όνομα του Άλβαρο Γκονζάλες να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος για τους πρωταθλητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες η περίπτωση του 32χρονου στόπερ που έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, αρέσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού όπως και στον προπονητή του. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναρξη αρχικών συζητήσεων με την πλευρά του παίκτη, με σκοπό να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες ενός πιθανού deal.

Ο Γκονζάλες έχει στα χέρια του προτάσεις από πολύ σημαντικούς συλλόγους ωστόσο από τις πρώτες συζητήσεις κιόλας φέρεται να έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προοπτική του Ολυμπιακού. Και εμφανίζεται πολύ θετικός στις κουβέντες με τους ερυθρόλευκους. Κάτι που δεν αποκλείεται να παίξει ρόλο στην τελική έκβαση της μεταγραφής.

Όπως προκύπτει οι πρωταθλητές Ελλάδος θεωρούν ότι ο πρώην ηγέτης της άμυνας της Μαρσέιγ μπορεί να εξελιχθεί σε παίκτη σημείο αναφοράς στην ομάδα του Πειραιά. Με τον Κάρλος Κορμπεράν να έχει επίσης εξαιρετική άποψη για τον συμπατριώτη του κεντρικό αμυντικό, κάτι έπαιξε ρόλο στην απόφαση των ερυθρόλευκων να ενημερωθούν για τα δεδομένα μιας πιθανής μεταγραφής του Ισπανού αμυντικού.

Πηγές που γνωρίζουν το περιεχόμενο των επαφών μεταξύ των δύο πλευρών υποστηρίζουν ότι εάν οι προφορικές διαπραγματεύσεις γίνουν χαρτιά και συγκεκριμένα δεδομένα τότε η μεταγραφή του Γκονζάλες στον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί πολύ σύντομα. Από τον Πειραιά δεν επιβεβαιώνεται τίποτα, όπως συμβαίνει συνήθως στις μεταγραφικές υποθέσεις, την ώρα που ο έμπειρος στόπερ μετράει αντίστροφα για να βρει τη νέα του ομάδα.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να επισημάνουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει φουλάρει τις μηχανές του, με σκοπό να κλείσει όλες τις ανοιχτές υποθέσεις, αλλά και να καλύψει τις θέσεις στις οποίες έχει ζητήσει ενίσχυση ο Κορμπεράν. Μάλιστα, κατά μία πληροφορία από την Ισπανία, δεν αποκλείεται ο Αλβαρο Γκονζάλες να είναι η επόμενη μεταγραφή των Πειραιωτών, μετά τον Ντε Λα Φουέντε. Μένει να φανεί στην πράξη πώς έχουν τα πράγματα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ