Στο τραπέζι του Ολυμπιακού ο Αλβαρο Γκονζάλες – Ελεύθερος και περιζήτητος ο Ισπανός στόπερ

Στο τραπέζι του Ολυμπιακού ο Αλβαρο Γκονζάλες – Ελεύθερος και περιζήτητος ο Ισπανός στόπερ

Ο Ολυμπιακός κινείται στη μεταγραφική αγορά και πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν ότι το όνομα του Ισπανού στόπερ, Αλβαρο Γκονζάλες, είναι στο τραπέζι.

Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να κάνει ό,τι χρειάζεται, ώστε να ενισχυθεί και να ανεβάσει επίπεδο το ρόστερ του. Για αυτόν τον λόγο εξετάζει με προσοχή και σοβαρότητα την αγορά. Και προσπαθεί να βρει όσο το δυνατόν καλύτερες λύσεις για να στελεχώσει το δυναμικό του. Με ποδοσφαιριστές αξίας, ποιότητας, που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά. Σε κάθε θέση. Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr, λοιπόν, τις τελευταίες ημέρες έπεσε στο τραπέζι των Πειραιωτών μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση κεντρικού αμυντικού. Του Αλβαρο Γκονζάλες.

Ο 32χρονος (08//01/1990) Ισπανός κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ πριν από λίγες εβδομάδες και το όνομά του έφτασε στα χέρια των πρωταθλητών Ελλάδος, ώστε να εξεταστεί ως μια περίπτωση στόπερ πρώτης γραμμής, που θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντική προσθήκη. Μια περίπτωση που οι Ερυθρόλευκοι είχαν ούτως ή άλλως στη λίστα τους για το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη για το κέντρο της άμυνας.

Ο Αλβαρο Γκονζάλες αποτελεί ποδοσφαιριστή με πολύ σημαντική καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ξεκίνησε την πορεία του στη Ράσινγκ Σανταντέρ (38 ματς, 1 γκολ), τον αγόρασε η Σαραγόσα (76 ματς, 2 γκολ, 2 ασίστ), συνέχισε στην Εσπανιόλ (82 ματς, 1 γκολ, 1 ασίστ), έκανε σπουδαία καριέρα στη Βιγιαρεάλ (111 ματς, 2 γκολ, 6 ασίστ) και το καλοκαίρι του 2019 η Μαρσέιγ πλήρωσε 4 εκατ. ευρώ για να τον κάνει κάτοικο Βελοντρόμ (75 ματς, 3 γκοκ, 3 ασίστ).

Σε ολόκληρη την καριέρα του ο Αλβαρο Γκονζάλες έχει αγωνιστεί σε 232 παιχνίδια στη La Liga και 58 στη Ligue 1, ενώ έχει συμμετοχές σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με πολύ σημαντική παρουσία.

Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΠΑΟΛΙ

Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός δεν θα ήταν διαθέσιμος ως ελεύθερος, ωστόσο, αυτό συνέβη λόγω των μεγάλων προστριβών του με τον τέως προπονητή της Μαρσέιγ, Χόρχε Σαμπάολι. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο βασικός στόπερ των Μασσαλών τα προηγούμενα χρόνια, πέρυσι είχε μόλις 11 συμμετοχές έως τον Φεβρουάριο, όταν και επήλθε η ρήξη του Αργεντινού τεχνικού, τόσο με τον Αλβαρο όσο και με άλλους παίκτες.

Παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του με τη Μαρσέιγ είχε ισχύ έως το καλοκαίρι του 2024, Αλβαρο και Μαρσέιγ συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους πριν από λίγο καιρό, καθώς η συνύπαρξη του Ισπανού αμυντικού με τον Σαμπάολι, ήταν αδύνατη. Μάλιστα, τα προβλήματα φάνηκαν λίγο αργότερα, όταν ο πρώην τεχνικός της εθνικής Αργεντινής απολύθηκε, λόγω μεγάλων προβλημάτων που υπήρχαν στα αποδυτήρια!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, τώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη δεν έχει παρθεί απόφαση για τον Γκονζάλες. Αλλά είναι σαφές ότι εφόσον ο Κάρλος Κορμπεράν θέλει έναν κεντρικό αμυντικό για να ενισχύσει την άμυνα της ομάδας του, ο 32χρονος είναι ένας από τους υποψηφίους.

Βεβαίως, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη και όχι φθηνή περίπτωση. Για την ακρίβεια, λέγεται ότι είναι μεταγραφή… εκατομμυρίου και όπως επιβεβαιώνεται από την Ισπανία, ήδη η Βαλένθια, η Μπεσίκτας, η Γαλατασαράι, αλλά και ομάδες από το Σαμπιονά, έχουν προσεγγίσει τον ατζέντη του! Οπως και η Αλ-Νασρ (Σαουδική Αραβία), στην οποία είναι προπονητής ο πρώην της Μαρσέιγ, Ρούντι Γκαρσιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ