Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Ουί-Τζο Χουάνγκ

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός για Ουί-Τζο Χουάνγκ

Οι Αγγλοι ανακάλυψαν συμφωνία Νότιγχαμ Φόρεστ - Μπορντό για τον Κορεάτη Ουί-Τζο Χουάνγκ και παραχώρησή του στον Ολυμπιακό, αλλά η ΠΑΕ διαψεύδει.

Η αποχώρηση του Τικίνιο Σοάρες προκάλεσε την ανάγκη για απόκτηση ενός σέντερ φορ από τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αγγλία, οι Ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται σύντομα θα εντάξουν στο δυναμικό τους έναν ακόμη Χουάνγκ. Τον Ουί-Τζο Χουάνγκ! Οπως αποκαλύπτει η αγγλική ιστοσελίδα «footballinsider247», η Νότιγχαμ Φόρεστ έφτασε σε συμφωνία με την Μπορντό, για να αποκτήσει τα δικαιώματα του 29χρονου διεθνούς Νοτιοκορεάτη σέντερ φορ, έναντι 3.4 εκατ. λιρών. Οπως σημειώνεται, ο αγγλικός σύλλογος θα παραχωρήσει αμέσως δανεικό τον Χουάνγκ στους Πειραιώτες, με σκοπό να πάρει παιχνίδια και να βοηθήσει τον σύλλογο του Κάρλος Κορμπεράν.

«Η πρόταση της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει γίνει αποδεκτή από την Μπορντό, με τον σύλλογο της Premier League να συνεχίζει το πολυάσχολο μεταγραφικό της καλοκαίρι. Η Φόρεστ είναι έτοιμη να υπογράψει τον 29χρονο Χουάνγκ και να τον δανείσει απ’ ευθείας στον Ολυμπιακό», σημειώνεται στο δημοσίευμα, ενώ γίνονται μνεία στο γεγονό ότι «οι δύο ομάδες έχουν ιδιοκτήτη τον Βαγγέλη Μαρινάκη».

Ο ύψους 1.85 μ. σέντερ φορ από τη Νότια Κορέα αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από την Μπορντό. Οι Γάλλοι πλήρωσαν 2.000.000 ευρώ στην Γκάμπα Οζάκα, με τον 29χρονο σέντερ φορ να πετυχαίνει συνολικά 29 γκολ και να μοιράζει 7 ασίστ σε 97 παιχνίδια με τον γαλλικό σύλλογο. Πέρυσι, μάλιστα, είχε 11 γκολ και 2 ασίστ στο Σαμπιονά.

Ο Χουάνγκ είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Νοτίου Κορέας, με την οποία έχει 45 συμμετοχές και 15 γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην πατρίδα του και την ομάδα Σεονγκνάμ Ιλγουα με τη φανέλα της οποίας είχε 43 γκολ και 12 ασίστ σε 163 παιχνίδια. Το 2017 τον αγόρασε η Ιαπωνική Γκάμπα Οσάκα, με την οποία σε 70 αγώνες είχε 30 γκολ και 7 ασίστ, πριν τον αγοράσει η Μπορντό.

  • UPDATE: Η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει ότι το δημοσίευμα των Αγγλων δεν ισχύει. Κάτι που αυτομάτως σβήνει τη φωτιά πουτ άναψε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν θα αποκτήσουν σέντερ φορ. Και ήδη οι ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση έχουν ξεκινήσει.

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ