Ο Παναθηναϊκός «φουλάρει» για την απόκτηση του Μπερνάρντ

Ο Παναθηναϊκός «φουλάρει» για την απόκτηση του Μπερνάρντ

Ο Βραζιλιάνος Μπερνάρντ βρίσκεται στο σε πρώτο πλάνο στον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.

Ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη, στοχεύει πλέον στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, προκειμένου να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερος στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Όπως έχετε διαβάσει από to10.gr το τριφύλλι εξετάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου, Μπερνάρντ με σκοπό να τον φέρει στην Ελλάδα και να ανεβάσει σε τρομακτικό βαθμό την ποιότητα στο ρόστερ του.

Διαβάστε επίσης: Ο Ντε Λα Φουέντε, ο Βρουσάι, οι τραυματίες και οι… νίκες του Κορμπεράν

Ο 29χρονος εξτρέμ αγωνίζεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αλ Σαρίγια και θέλει να αποχωρήσει από κει. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός ο οποίος έχει υποβάλει μια προσφορά υπέρβαση για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου.

Ο Μπερνάρντ ξεκίνησε την καριέρα στην Ατλέτικο Μινέιρο όπου έμεινε πέντε χρόνια, προτού έρθει η Σαχτάρ και χρυσοπληρώσει το βραζιλιάνικο κλαμπ για να τον αποκτήσει δίνοντας του τον τίτλο της  πιο ακριβής πώληση στην ιστορία της ομάδας, αφού η μεταγραφή του τελικά έκλεισε στα 25 εκατ. ευρώ. Στην Ουκρανία παρέμεινε πέντε χρόνια πραγματοποιώντας 156 συμμετοχές στις οποίες σημείωσε 28 τέρματα.

Στη συνέχεια ήρθε η μεταγραφή του στην Αγγλία για λογαριασμό της Έβερτον στην οποία παρέμεινε για τρία χρόνια, πριν μετακομίση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να φορέσει την φανέλα της Αλ Σαρίγια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ