Επιμένουν για Ουί-Τζο Χουάνγκ και Ολυμπιακό στην Αγγλία – Δημοσιεύματα για συμφωνία, παρά τη διάψευση της ΠΑΕ

Επιμένουν για Ουί-Τζο Χουάνγκ και Ολυμπιακό στην Αγγλία – Δημοσιεύματα για συμφωνία, παρά τη διάψευση της ΠΑΕ

Ο Ολυμπιακός διέψευσε ότι ισχύει η μετακίνηση του Ουί-Τζο Χουάνγκ της Μπορντό μέσω Νότιγχαμ, αλλά Αγγλοι και Γάλλοι επιμένουν. Δυνατά και οι Μπεστ.

Η εξέλιξη μεταδόθηκε ως αποκλειστικό και ως αποκάλυψη του Football Insider. Η Νότιγχαμ Φόρεστ αγοράζει τον Ουί-Τζο Χουάνγκ από την Μπορντό και τον παραχωρεί στον Ολυμπιακό για να πάρει παιχνίδια και να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους στις ευρωπαϊκές και εγχώριες υποχρεώσεις τους. Λίγες ώρες αργότερα, η ΠΑΕ διέψευσε το δημοσίευμα, αναφέροντας ότι δεν ισχύει.

Ωστόσο, στην Αγγλία δεν συμμερίζονται την τοποθέτηση του επίσημου Ολυμπιακού και συνεχίζουν να αναφέρουν ότι η προσεχής ολοκλήρωση της αγοράς του 29χρονου επιθετικού της Μπορντό από τη Φόρεστ, θα σημάνει και την αυτόματη παραχώρησή του στους Ερυθρόλευκους. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο θέμα επανήλθε και ο γνωστός Αγγλος δημοσιογράφος, Pete O’Rourke, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Η Νότιγχαμ Φόρεστ συμφώνησε για την απόκτηση του επιθετικού της Μπορντό Χουάνγκ Ουι-τζο και σχεδιάζει να τον δώσει δανεικό στον Ολυμπιακό».

Οπως όλα δείχνουν, η μετακίνηση του Ουί-Τζο Χουάνγκ στην αγγλική ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι σχεδόν «κλειδωμένη» και αυτό που μένει να φανεί είναι εάν ο ποδοσφαιριστής θα θελήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ή εάν θα επιλέξει κάποια από τις άλλες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον και επίσης έχουν συμφωνήσει με την Μπορντό για την αγορά του.

Η γαλλική Μπρεστ επίσης έχει φτάσει σε συμφωνία με την Μπορντό και προσπαθεί να πείσει τον ποδοσφαιριστή να πει το «ναι», σύμφωνα με την «Equipe». Οι Γάλλοι επιβεβαιώνουν και για τη Νότιγχαμ, μάλιστα. Ενώ Από την Αγγλία προέκυψε και επισημοποίηση ενδιαφέροντος από τη Φούλαμ, η οποία αναζητά έναν ποδοσφαιριστή να πλαισιώσει τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ